2777
2789
عنوان

ازدواج سلبتریتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 57 پست
فک کنم قبلا متین ازدواج کرده بود این ازدواج دومشه

هر دو تاشون ازدواج دومشونه

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی امار شک هایی،که دیروز به ملت وارد شد بیشتر از شک عروسی گلزار بود

ارههه آخه پله پله باید مردمو اماده میکردن یهو اومدن کلیپ عروسیشونو گذاشتن😂😂

اوهوم🥹کلا همع چیش شیک و ناز بود

اقا کامران تفتی خیلی عوض شده بود اصلا فکر نمیکروم ی بعد شخصیتی اینجوری هم داشته باشه که تو فیلم میگفت خیلی خوشحالم خدا زنی خوبی مثل متین رو بهم داده🥹

حالا من ی جوری ذوق کردم انگار عروسیه منه 

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

ارههه آخه پله پله باید مردمو اماده میکردن یهو اومدن کلیپ عروسیشونو گذاشتن😂😂

گلزار باز فیلم عقدش اومده بود این هیچی خیلی رندوم یهو گفت عروسیمون اصلا همه موندن چون هیچکس فکر نمی‌کرد به هم بیان انقدر

واقعا یعنی کامرانم قبلا ازدواج کرده بود؟😐

اره