2777
2789
عنوان

ازدواج سلبتریتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 57 پست
حالا انشالله عروسی خودت سیسی😘😂

مرسی سیسی انشالله همچنین( اگه مجردی😂)

منم خیلی یهو و رندوم به فامیل میگم فردا عروسیمون بیاین😂

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن دوم مختار اسمش یادم رفته فریبا... بود کامران تفتی سالها می‌گن رل اون بوده

زن دوم مختار نسرین مقانلو هست

فریبا نادری هم یک شخص دیگه هست

اسماشون رو باهم قاطی کردی

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

وای منم چقد خوشحال میشم ازین زوجا میبینممم😭🥹

اصلا تو فیلم ی جوری از متین میگفت با ذوق و عشق من خودم موندم این همون کامران تفتیی خشکه ؟🥹😭😂

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

مرسی سیسی انشالله همچنین( اگه مجردی😂)منم خیلی یهو و رندوم به فامیل میگم فردا عروسیمون بیاین😂

مرسیییی قربونت🤗

آره به نظرم یه شک اینجوریه نیازه🤣🤣

یه جور اینجا ذوق میکنن انگار اینا رفتن واقعا با هم زندگی کنن

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

فک کنم قبلا متین ازدواج کرده بود این ازدواج دومشه

آره قبلا ازدواج کرده من فک کردم هنوز متاهله الان تاپیک رو دیدم تعجب کردم 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

زن دوم مختار نسرین مقانلو هستفریبا نادری هم یک شخص دیگه هستاسماشون رو باهم قاطی کردی

نه شما اشتباه گفتید

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

اقا کامران تفتی خیلی عوض شده بود اصلا فکر نمیکروم ی بعد شخصیتی اینجوری هم داشته باشه که تو فیلم میگف ...

چرا تو انقد خوشحال شدی؟!

سلبریتی با هنرمند متفاوته

سلبریتی به آدمای کم هنری میگن که برای سر زبون افتادن و تو چشم بودن حاشیه سازی میکنن و تو هرچیزی که بهشون مربوط نیست دخالت میکنن

کامران تفتی و متین ستوده هنرمندن

کامران تفتی یه بازیگر و خواننده خوب

متین ستوده یه بازیگر خوب

انشاءالله خوشبخت و مانا باشن

چرا تو انقد خوشحال شدی؟!

نمیدونم ذوق کردم براشون😂

فک کنم قبلا متین ازدواج کرده بود این ازدواج دومشه

کامرانم ازدواج دومشه. چون طلاقش سروصدا نکرد فک میکنن مجرد بوده.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .