2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوتا تون تعصبی نباشین رو‌دین خودتون مشکل خاصی ب وجود نمیاد

هیچکدوم تعصبی نیستیم جفتمون تحصیل کرده هم هستیم ولی مثلا میترسم اخلاق و رفتارشون با ماها فرق کنه

من کردم ولی سنی نیستم 

اختلافات  فرهنگی و مذهبی مهمن  نباید ساده گرفت

بعدم فک کنم  از لحاظ دینی نمیشه  ازدواج سنی باشیعه  

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

هیچکدوم تعصبی نیستیم جفتمون تحصیل کرده هم هستیم ولی مثلا میترسم اخلاق و رفتارشون با ماها فرق کنه

دیگه دو طرف باید تحقیق کنن 

باهم آشنا بشین یه مدت ک بفهمین بهم می‌خورین 

و اینکه اگه واقعا دوتا تون هم رو بخواین باید سره یه چیزای کوتاه بیاین

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
من کردم ولی سنی نیستم اختلافات فرهنگی و مذهبی مهمن نباید ساده گرفتبعدم فک کنم از لحاظ دینی نمیشه ...

اره میدونم ولی به نظرم اینکه خودش آدم بادرک و شعوری باشه عصبی نباشه و اینا تو زندگی مشترک مهم تره ،دیدی طرف با مسیحی ازدواج میکنه چه زندگی خوبی هم میسازن 

اره میدونم ولی به نظرم اینکه خودش آدم بادرک و شعوری باشه عصبی نباشه و اینا تو زندگی مشترک مهم تره ،د ...

بله  شخص خودش مهمه تو فرهنگمون  چیز ازار دهنده ای نداریم که کسیو اذیت کنه  ازاین لحاظ نگران نباش 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

دیگه دو طرف باید تحقیق کنن باهم آشنا بشین یه مدت ک بفهمین بهم می‌خورین و اینکه اگه واقعا دوتا تون هم ...

اره کوتاه اومدیم اون گفت جفتمون که به ۱۲ تا امام و پیامبر اعتقاد داریم فقط واسه من ۳تا بیشتر که تو باید کاری نداشته باشی باهاشون

اره میدونم ولی به نظرم اینکه خودش آدم بادرک و شعوری باشه عصبی نباشه و اینا تو زندگی مشترک مهم تره ،د ...

ما خودمون هم دختر گرفتیم از شیعه و‌هم دادیم 

واقعیتش هیچ کدوم تعصبی نیستن 

و مشکلی از این لحاظ تا الان ب وجود نیومده براشون

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش