2777
2789

به نام خدا 

غذاهایی نخور که بدنت بو بگیره، آب زیاد بخور، حمام برو و در آخر اسپری یا مام باکیفیت و لوسیون خوشبو بزن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

حمام

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول مام

بعد بادی اسپلش

عطر یا ادکلن

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
حمام

اینم هست ولی من یه ساعت بعد حموم بومیدم

حتما بعد حموم مام باید بزنم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

توی این تاپیکم عکس محصولاتی که استفاده می‌کنم و راضی بودم رو گذاشتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/16677748/تابستون-اینارو-بزنید-که-بوی-گُل-بدین

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هرروز حموم و از مام آمبرلا استفاده میکنم 

یک مام پودری دارم وقتی پوستم مرطوبه به بالاتنه ام قسمت جلو پشت میزنم 

از حموم که اومد بادی اسپلش EIN میزنم خیلی ماندگاری بالا داره و خیلی خوشبو  خیلی اسمشو ازم میپرسن 

ی آلوی شیرینم🎀

هرروز حموم و از مام آمبرلا استفاده میکنم یک مام پودری دارم وقتی پوستم مرطوبه به بالاتنه ام قسمت جلو ...

برند کجا هست تا حالا اسمشو نشنیدم رایحه شو میشه بگی

حمام زود به زودشست‌وشوی مرتب لباسمام و ادکلنعطر نمیزنم من سرم درد میگیره

چه مام و ادکلنی میزنی

منم  هر لباسی رو ی دفعه میپوشم میشورم از نرم کننده اینا هم چیز های رایحه دار خوش بو میگیرم ک بمونه رو لباس

عطر خوب بزن که موندگاری داشته باشه

خب نمیدونم چی ی چند تا امتحان کردم در حد ی ساعت خوبن. یا زیاد پخش بو ندارن

دلم میخاد بو تمیزی بدم. رد ک میشم بو خوب پخش شه

مام آمبرلا مردانه خیلی بوی خوبی میده ماندگاری خوبی داره با لوسیون بدن

لوستون بدن چی میزنی ک خوب باسه میشه بگی

زنانه شو داستم. زیاد ماندگاری نداشتند در حد نصف روز یا نهایتا یک روز. بوی تعریق میگرفت

مردانه شو امتحان میکنم