دوستان ما ی ساله باهمیم و خانواده ها در جریانن ی تاریخی مشخص کردیم ک ب زودی بیاد جلو من ی مشکلی برام پیش اومد این ماه نامزدم بهم واقعااا با درخواست و میل خودش کمک کرد ینی خداشاهده من اصلا ازش انتظاری نداشتم و واقعا پولش هم در حد قرضه و قراره این ماه قرعه کشیم درمیاد بهش برگردونم ولی سر همین قضیه دستش خالی شده و من دو روز دیگه تولدمه ۱ ابان ولی حتی اصلا نپرسید اون روز اف هستی یا نه و میدونم احتمالا پولیم نداره تولد بگیره شما بودین اگه حرکتی نمیزد واکنشتون چی بود؟بالاخره تولد آدم سالی یک باره واقعا ناراحت میشم اگر نخواد هیچ کاری بکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه من بودم حتی با یه تبریک ساده ام خوشحال میشدم چون شرایط طرف و میدونم ولی اگه حتی تبریکم نگه یکم ب ...
من حس میکنم آدم خودش و کوچیک نکنه و ب زبون نیاره بهتره ن؟ چون پارسال هم تولدم هم ولنتاین برام کافه رزرو کرد و طلا خرید آدم بی درکی نیس هیچی نگم سنگین تره ن؟