2777
2789

دوستان ما ی ساله باهمیم و خانواده ها در جریانن ی تاریخی مشخص کردیم ک ب زودی بیاد جلو من ی مشکلی برام پیش اومد این ماه نامزدم بهم واقعااا با درخواست و میل خودش کمک کرد ینی خداشاهده من اصلا ازش انتظاری نداشتم و واقعا پولش هم در حد قرضه و قراره این ماه قرعه کشیم درمیاد بهش برگردونم ولی سر همین قضیه دستش خالی شده و من دو روز دیگه تولدمه  ۱ ابان ولی حتی اصلا نپرسید اون روز اف هستی یا نه و میدونم احتمالا پولیم نداره تولد بگیره شما بودین اگه حرکتی نمیزد واکنشتون چی بود؟بالاخره تولد آدم سالی یک باره واقعا ناراحت میشم اگر نخواد هیچ کاری بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تولدت مبارک تولد پسرم اول ابان امسال منم ندارم براش جشن بگیرم ناراحت نشو عزیزم بزار با تاخیر بزای خودت تو کافی کیک بخز تک نفره امسال متفاوت باش میدونم برات سخته ولی خودت داغون میشی

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 
منم ناراحت میشم حداقل یه جشن کوچیک دو نفره

اگر حتی اونم تبریک نگه چی؟ انقد هم تاریخ ها گیجه بعید بدونم یادش باشه یک آبانم

تازه اون روز کلاس زبان داریم باهم بنظرت بعدش حرکتی میزنه؟

اسی تولدت مبارک تولد پسرم اول ابان امسال منم ندارم براش جشن بگیرم ناراحت نشو عزیزم بزار با تاخیر بزا ...

هی مرسی عزیزم ولی اگر قراره اینجوری تولد بگیرم برای خودم ک سینگل باشم بهتره

اگر حتی اونم تبریک نگه چی؟ انقد هم تاریخ ها گیجه بعید بدونم یادش باشه یک آبانمتازه اون روز کلاس زبان ...

اگه من بودم حتی با یه تبریک ساده ام خوشحال میشدم چون شرایط طرف و میدونم 

ولی اگه حتی تبریکم نگه یکم بده 

من حس میکنم یادش میمونه و تبریک میگه

کاربر قدیمی
اگه من بودم حتی با یه تبریک ساده ام خوشحال میشدم چون شرایط طرف و میدونم ولی اگه حتی تبریکم نگه یکم ب ...

من حس میکنم آدم خودش و کوچیک نکنه و ب زبون نیاره بهتره ن؟ چون پارسال هم تولدم هم ولنتاین برام کافه رزرو کرد و طلا خرید آدم بی درکی نیس هیچی نگم سنگین تره ن؟

من حس میکنم آدم خودش و کوچیک نکنه و ب زبون نیاره بهتره ن؟ چون پارسال هم تولدم هم ولنتاین برام کافه ر ...

پس اگه همچین آدمیه قطعا یادش نمیره 

راست میگی به روش نیار ولی مطمئنا همچین آدم با درکی یادش نمیشه

کاربر قدیمی

شاید میخواد سوپرایزت کنه

بذار اگر هیچکاری نکرد اون موقع بیا غر بزن از حالا غرغرت واسه چیه؟ 

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

من حس میکنم آدم خودش و کوچیک نکنه و ب زبون نیاره بهتره ن؟ چون پارسال هم تولدم هم ولنتاین برام کافه ر ...

شما اگر چیزی بگی شعور خودتو میبری زیر سوال که یعنی قدرت درک شرایط رو نداری