2777
2789
همسایه بد بمیره، منم ازدستشون اسایش ندارم، بخدا یه ذره فرهنگ و شعور ندارن تا ۳شب تو کوچه اینقد خودشو ...

ماهم همینطور بخدا روانی شدیم اززمانیکه اومدیم اسایش ارامش نداریم انقدر هم پوست کلفتن ۱۰ساله مستاجرن ونمیرن خدا نسازه برای اون صاحبخونه که ۱۰ساله خونرو داده اجاره نه شماره ای ازش هست نه ادرسی که ادم بهش بگه فلانی مااسایش نداریم ازدست مستاجرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم نوه دختری اکثرا عزیزتره و انگار براشون منتی نیست. ولی نوه های پسری اینجور مواقع انگار فقط وا ...

حالا شوهرمو بی نهایت دوست دارن خیلییی زیاد ترازخواهرش ولی بیشتربه بچهای خواهرش اهمیت میدن گلم میشه نظرتو راجب تاپیک قبلیم بگی؟

ببین اینو همیشه یادت باش هیچوقت خودتو بچه هاتو با دخترشونو بچه هاش مقایسه نکن،از قدیم گفتن جیگر جیگره دیگر دیگره، بیخیال اقتضای طبیعت خانواده شوهر همینه دیگه، بچه دخترو نگه میدارن از مسئولیته بچه خودشون کم بشه مسئولیته ما که مهم نیست، بچه 8ماهه رو سه ساعت نگه داشتن طبیعیه غور بزنن که بد عادت نشیم 🥲

ببین اینو همیشه یادت باش هیچوقت خودتو بچه هاتو با دخترشونو بچه هاش مقایسه نکن،از قدیم گفتن جیگر جیگر ...

اخه میدونی همسرم هی چرت پرت میگه که اره اونامارو خیلی دوست دارن بیا زیادب یم اونجا فران بهمان اماانگارکوره نمیبینه رفتاراشونو

حالا شوهرمو بی نهایت دوست دارن خیلییی زیاد ترازخواهرش ولی بیشتربه بچهای خواهرش اهمیت میدن گلم میشه ن ...

خوندم به نظرم خوب گفتی بهشون ولی خب شایدم میخواستن همسایه ها نبینن خوراکیا رو. ولی به نظرم خوب جواب دادی

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

چه دل خجسته ای داری 

مادر شوهر من بسیار بسیار خانوم   خودم هم شاغلم اما ثانیه ای بچه مو پیش اونا نگذاشتم چون هم اونا وظیفه ای ندارن هم من انتظار ندارم بتونن بچمو دلبخواه من نگه دارن حتی پیش مادر خودمم نمیزارم

پرستار گرفتم و با یک فرد موظف طرف هستم و خیلی هم خوب از بچم نگهداری میکنه که اگر نکنه میتونم اعتراض کنم

بعدشم مگه همسایه چقدر بده سرو صدا داره؟ اینم از طریق پلیس قابل حله البته اگر واقعا خیلی اذیت کن هستن. بعدشم خانمی اگر 

خانه داری پس تو خونه خودت بشین با تمرکز و بدون مزاحمت بچه تو تربیت کن

هفته ای دوبار بری اونجا تربیت بچه ت هم به مشکل میخوره 

چون افراد زبادی دخیل میشن

[QUOTE=396004687]ماهم همینطور بخدا روانی شدیم اززمانیکه اومدیم اسایش ارامش نداریم انقدر هم پوست کلفت ...

اره بخدا کل ساختمون ازدست این همسایه ماشاکین ببین من چقد بدشانسم که اومده سده همسایه دیواربه دیوارمن بخدا نوازددارم شیرم چندبارخشک شده

همسایه بد بمیره، منم ازدستشون اسایش ندارم، بخدا یه ذره فرهنگ و شعور ندارن تا ۳شب تو کوچه اینقد خودشو ...

من تاپیک زدم پشیمونم کردن همسایه ما یه زن و مردن صندلی می‌زارن روبه رو خونه ما میشینن!خیلی بیشعورن