2777
2789
عنوان

خواهر 14 سالم توی رابطس

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 104 پست

به نظرم اگه باعث رشدش میشه نگو ولی احتمال بعضی چیزا هم هس که ادم می ترسونه اگه کار اشتباهی کردن چی

پسره چندسالشه گلم غینو بگو بگم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴سال؟

یعنی از ده سالگی؟؟

حالا ک چهار سال هست ک باهاشه، حتما بهش اطمینان داره

پس اگه بخوای کاری کنی ک ازش جدا بشه، خیلی زیرکانه باید پیش بری

پسره چند سالشه؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

سعی کن باحرف توجیه یا قانعش کن

هرچی بهش میگم گوش نمیکنه میگه همیشه کمکم کرده و خیلی بیشتر از سنش میفهمه

درخواست نا به جایی هم نداشته

دیگه حتی اون روی سلیطمم بی حوصلس

یعنی از ۱۰ سالگییییییییییی😂😂😱😱😱

دختر من ۱۰ سالشه فقط فکر بازیه والا مگه میشه اخه همچین چیزی

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

هرچی بهش میگم گوش نمیکنه میگه همیشه کمکم کرده و خیلی بیشتر از سنش میفهمهدرخواست نا به جایی هم نداشته

اون با نقشه اومده این خام بشه بعد ازش گروکشی کنه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

15خواهرم هم کلا دچار بلوغ زودرس شد به خاطر گوشی و من خیلی کمکش کرده بودم😥

بهتره با زبون خوش گوشی ازش بگیری

یا شماره پسره برداری یواشکی با اون صحبت کن با لحن خوب بگی تمومش کنه

نمیدونن این چیزی ک‌میگم‌درسته یا نه 

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

دقیقا تو سنیه که هیچ جوره قانع نمیشه خودت با پسره صحبت کن بهش بگو سنتون خیلی کمه بزارید چند سال بگذره بعد درست نیست ممکنه با احساسات خواهرت بازی بشه و سواستفاده بیجا بکنه نظر منو میخوای تا اونجایی که میدونم بهتره بگی سرشو با چیزای دیگه گرم کنه اینا همش کمبود محبته