2777
2789
عنوان

خواهر 14 سالم توی رابطس

1834 بازدید | 104 پست

همیشه باهاش دوستانه رفتار کردم تا باهام راحت باشه و حرفاشو بزنه

حالا فهمیدم یه پسرو 4 ساله میشناسه و باهاش توی رابطس در حال حاضر😐😐

نباید از سن کم گوشی دستش میدادیم

ولی میگه پسره خیلی بیشتر از سنش میفهمه و منو راهنمایی میکنه 

خواهرم درسش خوبه و یه مدت رفتارش زیاد خوب نبود اما روز به روز داره بهتر میشه 

و میگه بیشتر درمورد روزمون باهم حرف میزنیم و قربون صدقه انچنانی نیست

ازم کمک خواسته خواهرم که بهش بگم چیکار کنه

نمیدونم چیکار کنم

به مامانم بگم؟ اخه اینجوری دیگه منو رفیق خودش نمیدونه و مشکلاتشو باهام در میون نمیذاره

و مامانم به بابام میگه و بابام ممکنه برخورد خوبی نداشته باشه

دیگه حتی اون روی سلیطمم بی حوصلس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن باحرف توجیه یا قانعش کن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

۴ سال 🤔

یعنی از ۱۰ سالگی 😳😳

یعنی از کلاس پنجم ابتدایی 😲

بچه ی من یه سال بزرگتره ، دنبال دفتریه که جلدش ماینکرفت باشه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

اخر و عاقبت خواهرت افسردگی و اشک ریختن برای کسیه که ارزشش فکر کردن هم نداره

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

رابطه دوستی قبل ۱۸ جز اسیب چیزی نداره

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂