2777
2789
عنوان

خواهر 14 سالم توی رابطس

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 104 پست
بنظرم خودت برو پیش مشاورو ازش کمک بخواهشرایط رو به مشاور بگوبعد ببین مشاور چی میگهاگه حرفهاش پسندتان ...

پس همینکارو میکنم، ممنونم ازتون

دیگه حتی اون روی سلیطمم بی حوصلس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه من هم همینطور بودمو اون موقع خانوادم خیلی هم بدتر از الان بودنو دوست ندارم خواهرم مثل خودم ...

اره حتما برو مخصوصا الان دیگه نزدیکا مدرسه اس بچها روش تاثیر بدی میزارن

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

نه عزیزمچرا انقد قضیه رو جناییش میکنیحالش با اون آدم خوبه و امید به زندگیش بیشتر شده حس خاص عشق تو ...

نمیدونم چیکار کنم واقعا

بلاخره اسیب میبینه

و من اون پسرو نمیشناسم و نمیدونم چطور ادمیه

ممکنه فقط چشماشو روی بدیای اون ادم بسته باشه

و چون تمام کاربر های سایت نظر متفاوتی داشتن نمیدونم چی بگم.. 

نه عزیزمچرا انقد قضیه رو جناییش میکنیحالش با اون آدم خوبه و امید به زندگیش بیشتر شده حس خاص عشق تو ...

واقعا فکر می‌کنی این عشقه؟😐 در ضمن الان حالش خوبه که چند وقت دیگه با مخ میخوره زمین و حالش افتضاح میشه

نمیدونم چیکار کنم واقعابلاخره اسیب میبینهو من اون پسرو نمیشناسم و نمیدونم چطور ادمیهممکنه فقط چشماشو ...

حتی اگر هم بد باشه، خودش باید تجربه کنه و شکست بخوره

تو فقط راهنماییش کن مدل رفتارش فلان جور باشه، فلان خط قرمزا رو به این دلیل به اون دلیل رعایت کنه

اگر بخوای جلوشو بگیری، فکر میکنه اوووو خیلی خبریه که اینا نمیذارن من بفهمم

در حالی که اگه به قول شما شکست هم بخوره، عیبی نداره تجربه میشه براش که تو این چیزا خبری نیست و خودش دیگه سمت پسر نمیره و یا اگرم بره خیلی عاقلانه تر برخورد میکنه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
حتی اگر هم بد باشه، خودش باید تجربه کنه و شکست بخورهتو فقط راهنماییش کن مدل رفتارش فلان جور باشه، فل ...

پس فقط باهاش حرف میزنمو راهنماییش میکنم

و بعد میذارم خودش تصمیم بگیره و بفهمع

واقعا فکر می‌کنی این عشقه؟😐 در ضمن الان حالش خوبه که چند وقت دیگه با مخ میخوره زمین و حالش افتضاح م ...

باید خودش شکست رو تجربه کنه تا بعدا بتونه انتخاب های عاقلانه تری رو داشته باشه

من خودم این مسیرو به قول معروف آسفالت کردم

اون موقع ها من دوس پسر داشتم و شیطنتای دوره نوجوونی داشتم، مامانای دوستام نمیذاشتن با من بگردن

از یه جایی به بعد دیگه این چیزا برام مسخره شد و گذاشتم کنار و چسبیدم به کار و زندگیم

حالا همون دخترایی که مامانشون نمیذاشتن با ما بگردن، تا پاشون به دانشگاه باز شد و یکم آزادی پیدا کردن، برو ببین یه شهرو آباد کردن. چون همه این چیزا براشون عقده شده بود

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
پس فقط باهاش حرف میزنمو راهنماییش میکنمو بعد میذارم خودش تصمیم بگیره و بفهمع

آفرین دمتگرم

منم یه دختر عمو داشتم که هیچوقت جلومو نگرفت که با پسری دوس نشو و خیلی عاقلانه و با دلیل بهم نحوه رفتار با پسرا رو میگفت

من واقعا مدیونشم، چون درسته از اون سن کم دوس بودم، ولی هیچوقت بی حیایی نکردم و همیشه خیلی درست و با حفظ مرز ها جلو رفتم

باید خودش شکست رو تجربه کنه تا بعدا بتونه انتخاب های عاقلانه تری رو داشته باشهمن خودم این مسیرو به ق ...

من مخالف کنترل بیش از حدم چون دقیقا عقده میشه و با این حرفتون هم موافقم که شکست باعث میشه انتخابای عاقلانه تری داشته باشه ولی بنظرم این حرف برای بعد ۱8 سالگی بهتره و خب تا وقتی می‌تونه مثلاً از تجربیات خواهرش استفاده کنه لازم نیست شکست بخوره اونم تو 14 سالگی...

من مخالف کنترل بیش از حدم چون دقیقا عقده میشه و با این حرفتون هم موافقم که شکست باعث میشه انتخابای ع ...

آره ولی نمیدونم چجوری بهت بگم

ببین اون حس ناب و شور و شوقی که عاشق شدن تو این سن نوجوونی داره،دیگه هیییییچوقت تو هیچ سنی تکرار نمیشه