2777
2789
عنوان

خواهر 14 سالم توی رابطس

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 104 پست

آخه بچه 14 ساله خودش چی می‌فهمه که حالا راجع به درک و شعور دوست پسرش هم نظر یده و تاییدش کنع به نظرم هرجور که شده این رابطه رو تموم کنین شما 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو سنیه نصیحت جواب نمیده یعنی برعکس نصیحت عمل میکنه فقط مدارا و سعی کن یجوری باهاش وقت بگذرون ک از فضای مجازی فاصله بگیره....خواه ناخواه روابط لانگ تموم میشن  این وسط خواهر شما ممکنه اسیب ببینه چون دخترا وابستگیه عاطفی بیشتری دارن احساساتی رفتارمیکنن

دقیقانمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانشم🥲

بهش بگو با اون پسره بهم بزنه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

نه چرا بگی به مامانت اینا

منم از 12 سالگی دوس پسر داشتم

دیگه رفتم دبیرستان این کارا رو خودم گذاشتم کنار

همه میان دانشگاه شروع میکنن عقده هاشونو پر کنن، با همه میپرن

من از دبیرستان بازنشسته شدم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
به نظرم اگه باعث رشدش میشه نگو ولی احتمال بعضی چیزا هم هس که ادم می ترسونه اگه کار اشتباهی کردن چیپس ...

خودم هم نگران این چیزا و همچنین ضربه خوردنشم

ولی همش از پسره تعریف میکنه و میگه باعث پیشرفت و انگیزه گرفتن منه

و رابطه مامان و بابام هم خوب نیست و متاسفانه محبتو توجهی که از اونها نمیگیره رو میخواد از بقیه بگیره

پسره هم 15 سالشه

دیگه حتی اون روی سلیطمم بی حوصلس