2777
2789
عنوان

اگه دندون عفونت داشته باشه بکشن

101 بازدید | 15 پست

چی میشه و چه علاعمی دارن دوهفته اینا پیش عفونت داشت صورتش ورم اینا داشتم بعدش خوابید رفت پیش دندان پزشک گفت بکش ولی قرصم آموکسی سیلین. و مترو بخور به دکترم گفتم که میزنه به قلبم و مغزم اینا اگه عفونی بکشی  دکتره خندید گفت نه پرستار هاهم شوکه شدن پس چی میشه ادم از درد میمیره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا با عفونت نباید کشید بی حسی اثر نمیکنه حس میکنی میکشه دندون رو

اما مال من بی حس بود یه کوچولو اونم چون سه ریشه داشت حس کردم بعدش خونریزمم کم بود میگن اخه خونریزی هم بند نمیاد ینی من نداشتم ؟

مشکلی پیش نمیاد قرص ها برای کمتر کردن عفونته با عفونت کم یا متوسط هم پزشکا میکشن حالا بستگی به تشخیص ...

دقیقا دکترمم گفت عفونت کم داشتی الان ولی اوکیه برای کشیدن خب بلاخره اونم دندون پزشکه وگرنه از این خطاها کنه مگه بیرونش نمیکنن خودشم جراحه دکترم

دقیقا دکترمم گفت عفونت کم داشتی الان ولی اوکیه برای کشیدن خب بلاخره اونم دندون پزشکه وگرنه از این خط ...

فرقی نداره من چند روز پیش دندون پزشکی بودم یکی اومد دندونش عفونت شدیدی داشت و با سرکنند کشیدش و عفونتم خارج کرد در کل فرقی نداره با دارو هم اوکیه 

فرقی نداره من چند روز پیش دندون پزشکی بودم یکی اومد دندونش عفونت شدیدی داشت و با سرکنند کشیدش و عفون ...

اخه سر وقت نمیخورم اموکسی و مترو که ۸ ساعته ینی تاثیر داره یا بی خودی میخورم؟

اخه سر وقت نمیخورم اموکسی و مترو که ۸ ساعته ینی تاثیر داره یا بی خودی میخورم؟

سر وقت بخور که تاثیر داشته باشه

بیخودی مگه دکتر قرص تجویز میکنه؟!!!

خودم دندون عصب کشی کرده بودم از هر کدوم دو ورق خوردم بعد دندون رو پر کرد