2777
2789

بچه هارو تو عروسی کنترل کنید اشکال نداره خوبه باشن 

ولی انقد دیدم مادرا ول میکنن وسط فیلم برداری عروس داماد میپرن پولارو وحشیانه جمع میکنن 🤦🏻‍♀️ دعوت میشید بچه ام میبرید باید حواستونم باشه 

با این وضع گرونی و قیمت های به شدت بالایی که یه عروسی آب میخوره 

مسلما عروس و داماد حق دارن بهترین شب زندگیشون رو تجربه کنند

میکاپ ۲۰ میلیونی و لباس عروس اجاره ای ۴۰ میلیونی و آتلیه و فیلمبردار ۷۰ میلیونی یعنی میخوان بهترین شب زندگیشون رو داشته باشن و گل آرایی ۵۰ میلیونی و تالار ۵۰۰ میلیونی

بچه ای که تربیت نداره بچه ای که مادر و پدرش کنترلش نمیکنن نباید بره عروسی 

اونا فقط یه شب تو زندگیشون دارن هرشب که نیست ولی بچه هر شب میتونه بره پارک میتونه بره گند بزنه به مهمونی بقیه...

🚫دوستان این نظر شخصی من است و توهین به کسی نیست

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا کارتو برای احترام میفرستن پدر و مادر هم میتونن نرن ! یا بااید بچه رو کنترل کنن تو عروسی ، طرف این همه خرج میکنه فیلم عروسیشو آدم میبینه موقع رقص عروس انگار مهد کودکه ...شاباش میریزن رو سر عروس تا چشم کار میکنه بچه س که هجوم میاره 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

وای فکرش رو بکن پدر و مادر هم تحصیل کرده اصلا توقعش رو نداشتماگر ازدواج با فامیلامون بود قابل تحمل ...

الان نمیفهمم موافق منی یا مخالف چون من مخالف حضور بچه ها تو عروسی ام

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اونا کارتو برای احترام میفرستن پدر و مادر هم میتونن نرن ! یا بااید بچه رو کنترل کنن تو عروسی ، طرف ا ...

دقیقا

بحث منم همینه 

تو فامیل ما پدر و مادر از بچه  بد تر ن 

یکی میخواد خودشون رو کنترل کنه 

منطورم اینه که حد اقل توی فامیل ما رفتار پدر و مادر از بچه بدتره و کلا اونا هم نباید دعوت بشن

اون طوری بله  من عقدم پر بچه بچد فقط شیرجه میزدن تو شاباش چون فیلم و اینا نداشتم برام مهم نبود   همشونم بچه های فامیل شوهرم بودن بچه های فامیل ما همه پیش مادراشون بودن 

ولی گفته بودم اگر عروسی بگیرم بچه دعوت نمیکنم      پسر جاری خودم از اول تا اخر عقد گریه کرد خودش گفت کاش میموند میدادمش به مامانم خسته شده بود 

الان نمیفهمم موافق منی یا مخالف چون من مخالف حضور بچه ها تو عروسی ام

موافق تو هستم و دارم از فامیلامون برات گله میکنم 

میگم نمیدونستیم خودشون رو کنترل کنیم یا بچه هاشون 😮‍💨

خیلی کارخوبیه

تو عروسی بچه پاش رفت رو تور عروس 

تور عروسو کند!!!!!

دعوت میکنن یه جور ناراحتی

دعوت نمیکنی یه جور ناراحتی 

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

روان همتون تو عروسی سلامت بود 😮‍💨

دقیقا

آخه من عروسیم مشهد بود که شهر همسرمه

خودم تهرانی ام

خب اینا از این جور آدما بودن که توقع داشتن جاشونم تامین کنی

که خب من چنین آدمی نیستم

کلا کنسلشون کردم

عمم بودا😂

با بچه ها و نوه هاش ۱۵ نفر میشدن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خیلی کارخوبیهتو عروسی بچه پاش رفت رو تور عروس تور عروسو کند!!!!!دعوت میکنن یه جور ناراحتیدعوت نمیکنی ...

فکر کن خداتومن خرج کنی 

این همه استرس که مراسم درست برگزار شه 

ی بچه بزنه کل مراسم رو خراب کنه  

اعصاب ادم بهم میریزه