2777
2789

بوی دعوا میاد

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه شعور و فرهنگی میطلبه که از هر کسی نمیشه توقع داشت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر زوجی یه دیدگاهی دارن 

ما میتونیم مطابق میل خودمون رفتار بکنیم فقط 

نمی‌تونیم دیگران رو الزام بکنیم مثل ما فکر کنند 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

بچه بیارن ولی مادرها لطفا بچه هارو کنترل کنن 

دو روز پیش عقد دخترعموم بود 

انقد بچه ریخته بود وسط و فیلمش رو خراب کردن همینجورررر پرسنل گوش زد میکردن ماماناااا لطفا بچه هاتون رو کنترل کنید 

بچه ها کیکش رو دستمالی میکردن 

گل های روی میز رو پر پر میکردن و میریخت روی سرشون 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بخدا پدرمون در اومد همون شب عروسی مامانم انقدر به فامیل هامون حرف بار کرد عابرومون رفت سر کاراشون� ...

یه بار عروسی دعوت بودیم یکی از فامیلای خیلی نزدیک داماد نبود 

چرا؟چون عروس و داماد فامیل بودن بچه هام میگفتن نیاد اون طفلی ام نه میتونس مادرشو بگه عروسی نرو نه مادرشوهرشو،موند خونه😃

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه شعور و فرهنگی میطلبه که از هر کسی نمیشه توقع داشت

وای فکرش رو بکن 

پدر و مادر هم تحصیل کرده  اصلا توقعش رو نداشتم

اگر  ازدواج با فامیلامون بود قابل تحمل بود و مشکلی نداشتم ولی طرف غریبه بود و قشنگ میدیم توی صورتش که از این وضعیت خستست ولی چیزی نمیتونه بگه

اصلا دعوت کردن فامیل کار درستی نیست

چندتا از دوستای پایه نهایت دوتا فامیل آدم حسابی

هم بیشتر خوش میگذره هم ارزون تر تموم میشه

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.