2777
2789
عنوان

کسی فرزندش ژیمناستیک کاره

103 بازدید | 24 پست

من دخترم یک‌ماهه شروع کرده میخام خیلی زود بتونه خودشو بالا بکشه میشه بگین چه کارهای لازمه انجام بدم 

تو خونه خودم چند ساعت باهاش کار کنم

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

به بچه فشار نیارین لطفا

بزارین روند خودشو طی کنه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هام دو سال ژیمناستیک کار کردن بعدش دیگه رفتن تکواندو

واقعیت این هست هیچ کار

حرکت ها واقعا تخصصی هستن و تو خونه و به خصوص بدون گرم کردن بدن امکان آسیب هست

همین که طبق برنامه بره باشگاه و حواست به تغذیه سالم باشه بس هست 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

دختر من دوسال کار کرد ۴ تا شش سال .فقط تمرین مداوم .یعنی تحت هر شرایطی باشگاه میرفت غیبت نمیکرد.توی خونه همش درحالت بالانس و ۱۸ بود و پل میزد و چرخ وفلک من هیچکاری بهش نداشتم.یعنی شب با ۱۸۰ میخوابید😂

الانم سال دومه رفته کاراته هنوز این تمرینا رو میکنه

دختر من دو سال فرستادم  داشت درگیر  نرمی استخوان میشد دکترش گفت اگر ادامه دار بشه صفحات رشدش بسته میشه دیگه نفرستادم 

با اینکه  بی نهایت عالی بود و علاقه داشت بدنش داشت خمیری میشد من دوست نداشتم این حجم انعطاف 

براش تشک مخصوص بگیرید در منزل 

و در پارک و فضای آزاد ببرید 

پل و چرخ و فلک و ... انجام بدند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دختر من دو سال فرستادم داشت درگیر نرمی استخوان میشد دکترش گفت اگر ادامه دار بشه صفحات رشدش بسته می ...

نرمی استخوان هیچ ربطی به ژیمیناستیک نداره ها..مشکل دیگه ای بوده حتما باید بررسی میکردین از لحاظ ویتامین و...

...
بچه های من ژیم میرن..خیلی زوده برای یادگیری عجله نکنید...یاد میگیره..لازم نیست تو خونه کار کنید همون ...

باشکاش دوروز در هفته هست امروز مسابقه داشت دلم سوخت مدل برنز گرفت از بین بچها

دختر من دوسال کار کرد ۴ تا شش سال .فقط تمرین مداوم .یعنی تحت هر شرایطی باشگاه میرفت غیبت نمیکرد.توی ...

عزیرم تو خونه قبلش گرم میکرد بدنشو؟

نرمی استخوان هیچ ربطی به ژیمیناستیک نداره ها..مشکل دیگه ای بوده حتما باید بررسی میکردین از لحاظ ویتا ...

نه مشکلی نداشتند چون با دستگاه آنالیز شدند 

کلا ورزش ژیمناستیک به خاطر انعطاف زیاد 

مفصل ها بجای کشیده شدن گرد میشن و همین موجب کوتاه موندن قد میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
باشکاش دوروز در هفته هست امروز مسابقه داشت دلم سوخت مدل برنز گرفت از بین بچها

خوبه دیگه.‌.من بچه هام یک ساله میرن.تا حالا مسابقه نذاشتن برای ژیمیناستیک..جودو هم میرن اونجا خوب مدال میگیرن.‌.چندتا طلا نقره و برنز دارن..برنز هم خودش تجربه اس دیگه‌‌..چه اشکالی داره..بهش بگین افتخار میکنید بهش..

...