2777
2789
عنوان

کسی فرزندش ژیمناستیک کاره

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 24 پست
خوبه دیگه.‌.من بچه هام یک ساله میرن.تا حالا مسابقه نذاشتن برای ژیمیناستیک..جودو هم میرن اونجا خوب مد ...

عزیزم نمیدونستم همزمان میشه دوتا ورزش بفرستمشون ..بچهاتون الان مرتب همه حرکتهارو مبزنن؟؟ جدی ژیمناستیک مدال ندارع؟؟ اینجا مدال و لوح تقدیر و جایزه دادند  برای انگیزه بچها..

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکلی نداشتند چون با دستگاه آنالیز شدند کلا ورزش ژیمناستیک به خاطر انعطاف زیاد مفصل ها بجای کشیده ...

نه اشتباهه...دلیل اینکه بهترین ژمیناستیک کارا قد کوتاهن اینه که از اول ژن کوتاهی رو داشتن و چون قد کوتاها تو این رشته موفق ترن بخاطر اینکه راحت تر میتونن حرکات رو بزنن چون سبک ترن.‌..مردم فکر میکنن ژیمیناستیک باعث کوتاهی قد میشه

...
نه اشتباهه...دلیل اینکه بهترین ژمیناستیک کارا قد کوتاهن اینه که از اول ژن کوتاهی رو داشتن و چون قد ک ...

منم شنیدم قد رو میسوزونع..دخترم قد بلنده  انشالله حرف شما بشه 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

امروز مسابقات داشتن دخترم برنز گرفت اینقدر استرس و نارا حت شدم که خدا میدونه

موفقیت دخترتون ارزشمنده مدال برنز هم جایگاه خودش رو داره لطفا بزارید با علاقه به مسیرش ادامه بده نه استرس 

این استرس شما به دخترتونم منتقل میشه باعث میشه احساس ناکافی بودن داشته باشه میوفته تو ی چرخه تکراری بزارید با علاقه ادامه بده با علاقه مدال برنز بگیره 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

عزیزم نمیدونستم همزمان میشه دوتا ورزش بفرستمشون ..بچهاتون الان مرتب همه حرکتهارو مبزنن؟؟ جدی ژیمناست ...

چرا داره..مربی ما مسابقه نفرستاده فعلا..بله اکثرش رو بلدن..فعلا عرب میزنن..نیم وارو هنوز وارد نشدن..بالانس و چرخ وفلک‌‌..غلت عقب و پل.پیچ وبالانس پل.. و.....حرکت زیاده..یادم نیست🤣 از طناب بالا میرن هم حرکت مهتاب میزنن...روی طناب 180 میزنن و ..

...
نه اشتباهه...دلیل اینکه بهترین ژمیناستیک کارا قد کوتاهن اینه که از اول ژن کوتاهی رو داشتن و چون قد ک ...

تفکر غلط نیست یک موضوع علمی هست در این ورزش بدن  خمیری میشه 

بلعکس شنا یا بسکتبال و والیبال که موجب افزایش قد میشند 

اگر اشتباه بود که شما به لحاظ علمی هم در نظر نگیرید به چشم هم ببینید متوجه این تفاوت خواهید شد 

من بدون علم و آگاهی صحبت نمی‌کنم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
تفکر غلط نیست یک موضوع علمی هست در این ورزش بدن خمیری میشه بلعکس شنا یا بسکتبال و والیبال که موجب ا ...

باشه شما درست میگین..حوصله بحث ندارم..شما علمی حرف میزنید ما بدون علم و سواد و تحقیق

...
باشه شما درست میگین..حوصله بحث ندارم..شما علمی حرف میزنید ما بدون علم و سواد و تحقیق

من جسارت نکردم به شما عزیزم 

اشتباه برداشت نکنید 

چون من این پروسه را طی کردم تحقیق کردم 

امیدوارم سوتفامی براتون پیش نیومده باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍