2777
2789

حتی اگر مهم ترین آدم زندگیم باشه 

ذره ای غصه نمیخورم و به راحتی میزارم کنار

حتی از درون هم ناراحت نمیشم 

مثلا پدربزرگم چندین بار بهم بی احترامی کرد من به راحتی گذاشتمش کنار بدون ذره ای ناراحتی 

یا الان که دوستام میخوان برای دانشگاه خوابگاه بگیرن اینقدر شور میزنن که همه پیش هم باشیم حتی میرن دعوا که همه ما رو یه جا بندازن و تو یه اتاق 

من اصلا برام مهم نیست که پیش اونا باشم 

دوستشون دارم ولی وابسته نیستم 

حتی دانشگاه هم که میرم بچه ها مدام زنگ میزنند و باید هر هفته برن خونه 

من یک ماه هم نرم دلم تنگ نمیشه و مشکلی ندارم 

نمیدونم چرا اینطوریم واقعاً 🤣😐

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام..دختر عمم که از بچگی باهاش بزرگ شدم با یه کارش(اما واقعا ناراحتم کرد) گذاشتمش کنار..اتف ...

نیست بابا 

به راحتی همه چیز رو میزارم کنار 

خودت تنها میشیبه یه جایی میرسی که مییینی دیگه هیچکسو نداریمنم مثل تو بودم اخر این اخلاق که شاید الان ...

منظورم رو متوجه نشدی 

منظورم اینه در این حد که همه احساسی میشن و نمیتونن دوری یکی رو تحمل کنن من اینطور نیستم 

اینطوری نیست که با هیچکس صحبت نکنم!

منظورم رو متوجه نشدی منظورم اینه در این حد که همه احساسی میشن و نمیتونن دوری یکی رو تحمل کنن من اینط ...

میدونم منظورتو متوجه شدم

میگم اینکه برات هیچی مهم نیست

باعث میشه ادم بزارنت کنار و تنها بشی در اخر

منم شبیه توام ولی مطمئن باش تو زندگیت موفق میشی چون دنیا ب ادم دلسوز وابسته بچه ناز نازی نیازی نداره

🥲 متاسفانه خیلی دلم مهربونه و برای همه دلسوزی میکنم 

اما چیزی اذیتم کنه به راحتی حذف میکنم