2777
2789
عنوان

شمام وقتی تو خونه تنهایین و کسی نمیبینتتون از این کارا میکنین🤦‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره کامنتو خوندم گفتم این چقدر منه 🤣🤣🤣

ناخنای شوهرتوتوخواب لاک زدی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

یه رژ لب نیست که، ضرب کن در تعداد نسوان مملکت😂

همه که مثل من نیستن اوناخودشونوخوشگل میکنن من فقط یه رژه همین

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بلند با خودم حرف میزنم و چیزای کوچیک توضیح میدم مثلاً میگم خب امروز غذامون قرمه سبزیه اول پیاز رو تف ...

خوب میکتی، هر کی هم بهت گفت با خودت حرف میزنی؟ بگو کی از خودم مهمتر و قابل اطمینان‌تر😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

حالا نندازه تخسیر من؟😢

همینطور ادامه بدی شب میاد به خوابت

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

نه هنوز این سطحو آنلاک نکردم 🤣🤣🤣

حتماتست کن 

آموزش آشپزی هم میدی برابینندگان؟

زوج هنری خوبی میشین، موفقیت شما آرزوی ماست😂

ورژن جدیدلورل وهاردی

تاحالاتوسوراخ قوری وقتی توش چایی هست فوت کردی؟

نه، فوت نکردم، فقط یبار توش مردم 😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

چه ربطی به تنهایی داره خو وای این چه سوالی بود اون یه جور نظافته باید انجام بشه وگرن نمتونیم با دماغ ...

سر جدت نظافتتو ببر جای دیگه😂

معمولا نمیکنم چون خوشم نمیاد .این سیب زمینیه؟؟؟؟🧐

لذتی که در  سر کشیدن پارچ هست، در سر نکشیدن پارچ نیست😂