2777
2789
عنوان

شمام وقتی تو خونه تنهایین و کسی نمیبینتتون از این کارا میکنین🤦‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتماتست کن آموزش آشپزی هم میدی برابینندگان؟

اموزش آشپزی میرم لباس عوض میکنم با ارایش میام نکات اشپزی رو میگم 

تازه وسطش تبلیغ سرویس قابلمه پ آشپزخونه هم مییرم

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

ناخنای شوهرتوتوخواب لاک زدی؟

یکی از نزدیکای من ناخنای مرغامونو لاک‌میزد😂😂

خدایی هممون یه‌ چیزیمون میشه😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

نه، فوت نکردم، فقط یبار توش مردم 😂😂

ت‌وش مردی؟فوت کن چایی میخوره به درپوش صدای ترومپت میده یه قندم بذاردهنت نفست گرفت ازهمون سمت یه قلوپ چای بخور

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

اموزش آشپزی میرم لباس عوض میکنم با ارایش میام نکات اشپزی رو میگم تازه وسطش تبلیغ سرویس قابلمه پ آشپز ...

دقیقابعدباخودکاربراخودم تاتوهم میزنم 😂

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

یکی از نزدیکای من ناخنای مرغامونو لاک‌میزد😂😂خدایی هممون یه‌ چیزیمون میشه😂😂

کودکه درونه که هنوزفعاله البته برامن فک کنم بیش فعالی داره

باید "ه" تأنیث بذاری، میشین لورله و هاردیه😂

به نکته ی ریزی اشاره کردی ولی ماورژن جدیدجناس وسلام روقراره بسازیم

اموزش آشپزی میرم لباس عوض میکنم با ارایش میام نکات اشپزی رو میگم تازه وسطش تبلیغ سرویس قابلمه پ آشپز ...

بلبت تبلیغ، از خودت پول هم میگیری؟😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

من با خط چشم تتو میزدم شبیه تره نصف خط چشمام سر همین تموم شد

چقدردیرپیدات کردم🙂