متین__اکبریان مدیر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7492 عنوان شمام وقتی تو خونه تنهایین و کسی نمیبینتتون از این کارا میکنین🤦♂️ | مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 116 پست مثلا غذا رو تو قابلاما بخورین یا آبو با پارچ یا بطری سر بکشین؟😂 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای 1404/06/30 | 20:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متین__اکبریان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7492 من این کارارو هروقت بخوام میکنم😂 خونه تحت کنترل من و مادرمه اوه مای خدا😄 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
متین__اکبریان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7492 من فقط لش میکنم میرم تو گوشی ازاین کارا تنهام باشم نمیکنم خوشم نمیاد😁 یعنی حتی دست تو دماغتم نمیکنی؟😳😂 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 36300 همین کارا رومیکنین که تو مصرف لوازم آرایشی مقام اولو داریم دیگه یه رژلب که این حرفارونداره عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم
نوماینده_طلب_دانوش عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 480 بلند با خودم حرف میزنم و چیزای کوچیک توضیح میدم مثلاً میگم خب امروز غذامون قرمه سبزیه اول پیاز رو تفت میدهیم 🤣🤣🤣
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 14047 اوه مای خدا😄 کمر فردوسی شکست ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
متین__اکبریان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7492 آره تازه جلوی آینه تنهایی یجوری میرقصم یه اداهایی درمیارم به سالم بودن روانم شک میکنم از اون تو آیبنهایه خجالت بکش حداقل😂 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 36300 کنسرت های جهانی برگزار میکنم حتی امضای البومم دارم 🤣🤣🤣🤣مصاحبه میرمگاهی میشینم با تمام توان گریه ... ادامه حرفای منوتکمیل کردی 😂 عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم
متین__اکبریان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7492 ن ولی خب ظرفها رو بلافاصله نمیشورم راحت لم میدم جلو. تلویزیون ولی کسی باشه خ دختر خوبی میشم منظم ظرف ... طرف شستن هفتهای یبار بسه😂 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 36300 چای رو هم هورت میکشی؟😂 تاحالاتوسوراخ قوری وقتی توش چایی هست فوت کردی؟ عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم
elaheeer عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 1578 یعنی حتی دست تو دماغتم نمیکنی؟😳😂 چه ربطی به تنهایی داره خو وای این چه سوالی بود اون یه جور نظافته باید انجام بشه وگرن نمتونیم با دماغ نفس بکشیم اگه این دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت
متین__اکبریان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7492 کنسرت های جهانی برگزار میکنم حتی امضای البومم دارم 🤣🤣🤣🤣مصاحبه میرمگاهی میشینم با تمام توان گریه ... از هیچکدوم خجالت نکش، به اینا میگن تمرین خشک، مثل شبیهساز برای آنوزش خلبانیه، منم چون بچگی خیلی با ماشبن خاموش الکی رانندگی میکردم، هم زود رانندگی یاد گرفتم وهم دست فرمونم از همون اول خوب بود اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
متین__اکبریان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7492 آره تازه دست میکنم تو بینینم گیلی درمیارم 😐 یوخت نمالی به در و دیوار و فرش😱 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
متین__اکبریان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7492 کسی کاریم نداره😂 پس حس مسئولیتشون کجا رفته؟😂 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای