2777
2789
عنوان

شمام وقتی تو خونه تنهایین و کسی نمیبینتتون از این کارا میکنین🤦‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 116 پست
من فقط لش میکنم میرم تو گوشی ازاین کارا تنهام باشم نمیکنم خوشم نمیاد😁

یعنی حتی دست تو دماغتم نمیکنی؟😳😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین کارا رو‌میکنین که تو‌ مصرف لوازم آرایشی مقام اولو‌ داریم دیگه

یه رژلب که این حرفارونداره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

آره تازه جلوی آینه تنهایی یجوری می‌رقصم یه اداهایی درمیارم به سالم بودن روانم شک میکنم

از اون تو آیبنه‌ایه خجالت بکش حداقل😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

کنسرت های جهانی برگزار میکنم حتی امضای البومم دارم 🤣🤣🤣🤣مصاحبه میرمگاهی می‌شینم با تمام توان گریه ...

ادامه حرفای منوتکمیل کردی 😂

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

ن ولی خب ظرفها رو بلافاصله نمیشورم راحت لم میدم جلو. تلویزیون ولی کسی باشه خ دختر خوبی میشم منظم ظرف ...

طرف شستن هفته‌ای یبار بسه😂

چای رو هم هورت میکشی؟😂

تاحالاتوسوراخ قوری وقتی توش چایی هست فوت کردی؟

یعنی حتی دست تو دماغتم نمیکنی؟😳😂

چه ربطی به تنهایی داره خو 

وای این چه سوالی بود 

اون یه جور نظافته باید انجام بشه وگرن نمتونیم با دماغ نفس بکشیم

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

کنسرت های جهانی برگزار میکنم حتی امضای البومم دارم 🤣🤣🤣🤣مصاحبه میرمگاهی می‌شینم با تمام توان گریه ...

از هیچکدوم خجالت نکش، به اینا میگن تمرین خشک، مثل شبیه‌ساز برای آنوزش خلبانیه، 

منم چون بچگی خیلی با ماشبن خاموش الکی رانندگی میکردم، هم زود رانندگی یاد گرفتم و‌هم دست فرمونم از همون اول خوب بود