2777
2789

چکار کنم؟ جدا ازینکه هیچ کمکی نکردن هیچوقت و همه چیز زندگیم تلاش خودم همسرم بوده و اصلا زیر بار منتشون نیستم هیچ جوره،چند تا دروغ گفتن و فهميدم خیلی ازشون بدم میاد. واقعا چطور باید رفتار کنم؟ دلم نمیخواد ببینمشون هیچوقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان تو آرزوی شمام. نمیبینمشون اصلا .

خبری نمیگیرن تا دعوت کنیم به صرف شام یا ناهار

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چه کمکی کنن مثلا؟

تو خواستگاری مثلا گفتن هر مناسبتی یک تیکه ریز طلا میخریم

مثلا، ولی هیچی نخریدن که بماند نه عقد نه عروسی گرفتن😂

تازه ماام کمکشون میکنیم. میدونستم اینجوریه صد سال باهاشون وصلت نمیکردم چون من مسئول بدبختیای بقیه نیستم که هیچ لایق بهتر ازین بودم

تو خواستگاری مثلا گفتن هر مناسبتی یک تیکه ریز طلا میخریممثلا، ولی هیچی نخریدن که بماند نه عقد نه عرو ...

اصلا برات طلا نخریدن؟

عروسی هم نگرفتن؟

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

اصلا برات طلا نخریدن؟عروسی هم نگرفتن؟

نه. خداروشکر وضع منو شوهرم خوبه درامدمون خوبه ولی همرو از خودمون داریم. خانواده اش هیچ هیچ هیچ! سر همین ازشون بدم میاد که چرا دروغ گفتن