2777
2789
بچه هام میدونن خیلی اذیت میشم تا حدودی درکم میکنن مخصوصا دختر بزرگم ولی کوچیکه هنوز وابستس دیگه شرای ...

عزیزم حق داری به نظرتون میتونی اندازه پول یه آپارتمان ازش مهریه بگیری؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه تصمیم قطعی نگرفتم یه لحظه عصبانی میشم میگم تمومش کنم بچه هام بدم بهش یه لحظه میگم نه جدا شم بچه ه ...

فکر کردی ماهایی که داریم با شوهرامون زندگی میکنیم قدر ما رو میدونن؟ من اگه بشینم از زندگیم بگم تو خودت گریه ت میگیره

همه همینن 

شوهرا همشون سر و ته یه کرباسن

فقط مدلاشون فرق میکنه

برای تغییر زندگیت به سمت بهتر شدن هیچ وقت دیر نیست🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجوری بود ولی اون اول سنم کم بود و ببخشید خر بودم فکر میکردم دوستم داره و مثل الان دیگه رک نمی‌گف ...

تا حالا مشاوره رفتی یا نه

خودت تلاشت کردی زندگیت درست کنی با نه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

خیلی دنیا جای بدی شده...بنظرم حق داری واقعا خسته شدی فقط اگ میتونی دختراتو بیار پیش خودت اگ میده من ...

مرسی که حداقل درکم کردی واقعا خسته شدم هیچی از زندگیم نفهمیدم من ازش میترسم واقعا کاش هیچوقت خدا بهم بچه نمی‌داد ناشکری نمیکنم ولی ازخدا میخام پشت و پناه بچه هام باشه حتی اگه من نباشم بالا سرشون

شاید تو لجن و لجبازی قهر شما میگه همین که هستم نمیشه تو محیط ارووم دونفری حرف بزنید ببینید ریشه مشکل ...

نمیدونم لجباز که خیلی لجبازه ولی تا حالا حرف زیاد زدیم همیشه حرفش این بوده 

اسی الان بخاطر درس بچه هات برگرد ولی دیگه بچه دار نشو. برگرد و صبوری کن سعی کت با شوهرت صمیمی بشی باهاش حرف بزنی شاید کوتاه اومد مثلا خواست بزنه سریع خودت رو بزن مریضی بترسون 

منم نظر دادم ولی جواب ندادی 

شاید بده بهم گفته میدم دیگه نمیدونم ولی سخته بیارم پیش خودم شغل ندارم بخام هم برم سر کار خب چجوری از ...

كاش قبل ازينكه قهر بري خونه بابات به شرايطت فكرميكردي 

حس ميكنم قصدت جدي طلاق نيست و ميخواي برگردي كاش اصلا نميرفتي اينجوري خودت رفتي خودتم برگردي شوهرت پرروتر ميشه

خدارو شكر صدهزار بار
نه تصمیم قطعی نگرفتم یه لحظه عصبانی میشم میگم تمومش کنم بچه هام بدم بهش یه لحظه میگم نه جدا شم بچه ه ...

ترس چرا؟

من خودم 11سالم بود مادرم طلاق گرفت و واقعا خیلی سخت گذشت بهم مخصوصا با نامادری

اگه رفتی سر زندگیت یکم خودت تغییر بده 

یعنی بیشتر به خودت اهمیت بده وقتی دروغ گفت بهت اهمیت نده بهش محبت کن به جا ولی 

اقتدار بده بهش شاید همسرت عوض بشه

ولی انقد ساده نیس باید ریشه مشکلتون پیدا بشه بعدا 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

كاش قبل ازينكه قهر بري خونه بابات به شرايطت فكرميكردي حس ميكنم قصدت جدي طلاق نيست و ميخواي برگردي كا ...

آره پرروتر که میشه ولی خب من واقعا به طلاق فکر میکنم اگر دودلم بخاطر بچه هاس

ترس چرا؟من خودم 11سالم بود مادرم طلاق گرفت و واقعا خیلی سخت گذشت بهم مخصوصا با نامادریاگه رفتی سر زن ...

بله مشکل زیاد داریم مخصوصا خودش باید خودش بخاد تغییر کنه به زور که نمیتونم تغییرش بدم هزار بار گفته من همینم منم خسته شدم

ببخشید شما چند سالنتون بود که بچه طلاق شدین چرا پدر مادرتون جدا شدن با پدر و مادرتون زندگی بهتری داشتین یا بعدش