2777
2789

خیلی دنیا جای بدی شده...بنظرم حق داری واقعا خسته شدی فقط اگ میتونی دختراتو بیار پیش خودت اگ میده  

من خودم هیچوقت فک نمیکردم زمانی اینقدر جدی ب جدایی فک کنم😔منم دو تا دختر 3 و 2 ساله دارم..اگ نبودن یه لحظه ام نمیموندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل زندگیت چطور بود

همینجوری بود ولی اون اول سنم کم بود و ببخشید خر بودم فکر میکردم دوستم داره و مثل الان دیگه رک نمی‌گفت همینم که هستم اشتباه می‌کرد عذر خواهی می‌کرد و می‌گفت بهتر میشم ولی الان.... 

خودت چند سال سن داری عزیزم؟نظر من اینه بین بد و بدتر به بد راضی باش فقط بخاطر دخترات واییی بمیرم برا ...

به خدا به همین راضی بودم فقط میترسم الان که کم آوردم بیشتر اذیتم کنه و گفتم که موقع جر و بحث حمله میکنه سمتم و گلومو فشار میده اگر منو کشت چی؟ 

دختران قراره برم مدرسه کاری نکن استرس بکشن برای طلاق کلی فرصت هست در این مدت برگرد و سعی کن باهاش صمیمی بشی منم شرایط تورو دارم شوهرم در حد مرگ میزد تا اعتراص میکردم میگفت من همینم آخرش من مهریمو اجرا گذاشتم اموالش زدم توقیف کردم هرچی هم ته دلم بود به خودش و خانوادش گفتم چون خیلی اذیتم کردن هیلی 

آخرش شوهرم افتاد گوه خوری الان یکم بهتر شده نمیدونم به نظرم الان بچه هات میرن مدرسه برگرد باهاش صمیمی شو گفت وگو کن میدونم ته دلت ازش دلخوری ولی به خاطر دختران برگرد یکسال تلاش کن اگه واقعا حل نشد سال بعد بعد درسشون اقدام کن الان زمان مناسبی نیست اسی 

خودت چند سال سن داری عزیزم؟نظر من اینه بین بد و بدتر به بد راضی باش فقط بخاطر دخترات واییی بمیرم برا ...

31 سالمه ببخشد شما شوهرتون خدایی نکرده چاقو بذاره زیر گلو تون حتی برای ترسوندن شما بازم برای بچه ها صبر میکنین

به خدا به همین راضی بودم فقط میترسم الان که کم آوردم بیشتر اذیتم کنه و گفتم که موقع جر و بحث حمله می ...

چرا بکشه مگه شیشه ای هست هرویینیه چیه؟ دقیق بگو جلوشم خیلی کم نیار ولی زبونتو کوتاه کن بهشم خیلی محل نزار چشش درآد نگفتی چند سال سن داری

31 سالمه ببخشد شما شوهرتون خدایی نکرده چاقو بذاره زیر گلو تون حتی برای ترسوندن شما بازم برای بچه ها ...

آره بخدا صبر میکنم دیگه مگه واقعا کار بیخ پیدا کنه خودت میگی واسه ترسوندن خب ولش کن سربسرس نزارچشش دراد

خب الان میخوای جدا شی تصمیمت گرفتی چی بگیم الان خل

نه تصمیم قطعی نگرفتم یه لحظه عصبانی میشم میگم تمومش کنم بچه هام بدم بهش یه لحظه میگم نه جدا شم بچه ها رو بیارم ولی میگم خب با مشکلات بچه ها چیکار کنم یه لحظه میگم برم بسازم زندگی کنم باز میگم خب عمر و جوونیم بذارم برای چی برای کی که قدر منو نمیدونه و حتی میترسم ازش

عزیزم ماشالله دخترای بزرگنفقط کاش قبل ترک خانه بهشون گفته بودیکه میرم چون پدرت برای شما پدر خوبی برا ...

بچه هام میدونن خیلی اذیت میشم تا حدودی درکم میکنن مخصوصا دختر بزرگم ولی کوچیکه هنوز وابستس دیگه شرایط اینجوری برام رقم خورد من که میخاستم زندگیم اینجوری بشه من بخدا همیشه ساختم با همه چیزش ساختم ولی خسته شدم غرورم له شده تحقیر شدم جلو خانوادم 

فکر نکن بعد طلاق شوهر خوب میکنی ها ...اگر هم شوهر کنی اونم مثل همین یکیه 

فقط،اینجا بچه هات بدبخت میشن 

من عمم طلاق گرفت اونم بخاطر خیانت دو تا پسراش که کلا بدبخت شدن خودش هم الان 20 ساله نتونست یه ادم درست حسابی پیدا کنه دونفر هم پیدا کرد بدتر از شوهر اولش از اونا هم جدا شد

همیشه میگه بدترین تصمیم طلاقه

برای تغییر زندگیت به سمت بهتر شدن هیچ وقت دیر نیست🩷

31 سالمه ببخشد شما شوهرتون خدایی نکرده چاقو بذاره زیر گلو تون حتی برای ترسوندن شما بازم برای بچه ها ...

باهاش کل کل نکن ولش کن 

ببین با طلاق بچه هات بیچاره میشن اونا گناهی ندارن

برای تغییر زندگیت به سمت بهتر شدن هیچ وقت دیر نیست🩷