2777
2789
عنوان

بلاخره برم ثبت نام به نظرتون

58 بازدید | 7 پست

نمیخوام بفهمن فامیل که پشت کنکور موندم 

به خاطر همین میترسیدم قلمچی ثبت نام کنم چون به همه گفتم پرستاری ایرو که قبول شدم رفتم😣😣

البته سال پیش ثبت نام نکرده بودم و فکر میکنم اگه حضوری برم خیلی بهتره 

میخوام واسم مهم نباشه راجبم چی فکر میکنن حالام میخوام برم ثبت نام کنم اگه گفتن ت ک تو کانون بودی بزنم زیرش بگم من میرم دانشگاه😑😑😑اینا واسه اینکه فامیل من فوضولن و خیلی فکرای خرابی دارن دوست دارن دست طرفو رو کنن

اگه بفهمن سال دیگه کنکور میخوام بدم مثل امسال دست از سرم بر نمیدارن

منم ب فامیل دروغ گفتم خیلی اذیت شدم ولی خودم حقیقت راضی بودم درکل خانوادمم اذیت میکردن ولی چون شهر دیگه بودیم دسترسی و فضولیش خیلی کمتر میشدخیلیم باهام قهر کردن و پرسجوی زیااااد و کلی حرف پشتم ولی درکل بازم راضیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی درکل اگر متوجه شدن و حس رو دستتو گرفتن داشتن برگرد قشنگ تو چشمشون نگاه کن بگو چطور عزیزممممم برا شما فرقی داره مگه و بخند  یا میتونی بگی دوس داشتم همزمان با دانشگاهم کنکور بدم

حب میتونی ماز ثبت نام کنی انلاین هست

انلاینو تو خونه میزنم میخوام حضوری برم من سر جلسه یه ادم دیگه ای شده بودم امسال بعد چند ساعت فقط نشستن سر ثندلی با اینکه ازمونم تو خونه میدادم داشتم دیوننه میشدم نزدیک بود پاشم جیغ بزنم سر جلسه کنکور 

اونقدری ک حالم بد شده بود