2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خيلي خسیسن

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 17 پست
آدم اینجور مواقع انتظارشم بیشتر میشهیه جوراب حداقل میگرفت که خوشحالیشو نشون بدهبه شوهرت چیزی نگو اون ...

نه اینطوری نیست که اینجوری حالیش بشه کلا انقد خسیسه به اون باشه ما باید لباس کهنه بچه فامیل رو بگیرم برای بچه هامون 3سال پیش یه تیکه پارچه داشت خودش دلش نیومد بده به خیاط خودش دوخته بود با دست داد به پسرم یعنی انقد افتضاح بود نگم

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

خوب همینهکارا میکنه پولدار شدنتوقع داشتن فغط حال خودت خراب میکنه

بخاطر شوهرم نارحت میشم وگرنه برام مهم نیست وقتی میبینه مامانم هرچی بخاد برای بچه ها میگیره ولی مامانش هیچی نمیخره خیلی نارحت میشه

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اینم حتی هیچ وقت هیچ کدوم از عیدا به پسرم عیدی نداده

ما بدتر شو داریم ابجی بهش فک نکن ازشون انتظار نداشته باش

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️