2777
2789
عنوان

شیما مامی🎀کاتوزیان

315 بازدید | 21 پست

بارها گفته ارزش خودتونو بدونید ، هپ نپرید وسط تخت یه مرد ، تا جایی که میتونید رابطه جنسیو به تعویق بندازید ، رابطه بنفیت به ضرر شماست ، زنیتو فقط تو مادر شدن نبینید ، موفق باشید وارد اجتماع شید ، اگاهی انجام داده نسبت به مردهای نفهم که چه ویژگی هایی دارن زود بشناسیدشون.

اونوقت چرا یه زن باید مخالف این حرفا باشه؟ چه دلیلی داره؟ سادست از بچگی زیر سایه مرد ها بزرگ شده خودشو زیر دست مردا میبینه و بخاطر جلب توجه مردا پیک می بازیو به حد رسونده

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باحرفای شیما موافقم

ولی جایی که فقط آموزش تیغ زدن میده ببخشید خراب بازیه نه؟

«هر چه می‌نویسم برای اوست و به خاطر او… من با آیدا آن انسانی را که هرگز در زندگی خود پیدا نکرده‌بودم پیدا کردم»

بعضی ها کلا از شیما خوششون نمیاد منم به کارکتر این آدم کار ندارم ولی حرفاش حقه

باهاش ازدواج که نمبکنیم مام به حرفاش کار داریم

بعضی هام یا مردایین که دستشون رو شده یا همون زنایی که گفتم وگرنه چرا باید از ی زن موفق پولدار زیبا اگاه بدشون بیاد

.

من دنبالش نمیکنم هردفعه تیکه تیکه کلیپ هاشو دیدم ولی درکل بنظرم هیچوقت ۱۰۰ درصد حرفای یک نفر درست نیس 

حرفای درست داره حرفای اشتباه و غلط هم داره 

بازم‌میگم من اصلا همه کلیپ هاشو ندیدم که بگم کدوماش درسته کدوماش غلط 😂 ی چیز کلی دارم در این مورد میگم 

طرف وقتی یک نفر رو برای حرف های درستش دنبال میکنه خودش باید تا حدودی اون حرفای غلط هم تشخیص بده

بعضی حرفا از هر آدمی میتونه درست باشهاما اینکه همه شدن ناصح و الگوواقعا خطرناکهاونم بدون تخصصمشاور خ ...

خیلی مشاورا یک سوم ایشون موفقیت ندارن

ما داریم حرف یه ادم موفق مستقل و سرشناسو دنبال میکنیم که زحمتای زیادی کشیده و طبیعتا تجربه بیشتری داره و خیلی از حرفاشون با علم هم سازگاری دارن

.

باهاش ازدواج که نمبکنیم مام به حرفاش کار داریمبعضی هام یا مردایین که دستشون رو شده یا همون زنایی که ...

گفتم

منظورم تو اینستا همه دارن درس زندگی میدن

تخصص هم ندارن

سه حرف درست 

یکیش نادرست

همون یدونه نادرست یه زندگی رو داغون میکنه

منظورم آگاهی میخواین

پیج یه آدم متخصص و با تجربه رو دنبال کنید

من نه خوشم میاد ازشون نه بدم میاد

چون فالو ندارم

من دنبالش نمیکنم هردفعه تیکه تیکه کلیپ هاشو دیدم ولی درکل بنظرم هیچوقت ۱۰۰ درصد حرفای یک نفر درست نی ...

من خودم تک تک دیدیو هاشو دیدم حداقل در حد ویدیو های اینستا من میگم ۱۰۰ درصد درست میگه چون اشتباهی ازش ندیدم حالا زندگیش و حرفایی که ما نمیشنویم و خیلی تفکراتش شاید غلط بلشه اما چیزی که مخاطب ببینه من باگی ندیدم توش

.

گفتممنظورم تو اینستا همه دارن درس زندگی میدنتخصص هم ندارنسه حرف درست یکیش نادرستهمون یدونه نادرست یه ...

منخودم چن بار با طناب مشاور و متخصص رفتم تو چاه

باید منطقو پیش گرفت تحلیل کرد دید کی درست میگه کی غلط

.

خیلی مشاورا یک سوم ایشون موفقیت ندارنما داریم حرف یه ادم موفق مستقل و سرشناسو دنبال میکنیم که زحمتای ...

نمیدونم واقعا موفقیت ایشون چیه

شایدم باشن واقعا

ولی انتخاب من یه آدم متخصصه 

البته نظر شخصیه 

نه امثال آیسان و ....

نمیدونم واقعا موفقیت ایشون چیهشایدم باشن واقعاولی انتخاب من یه آدم متخصصه البته نظر شخصیه نه امثال آ ...

تو شرکت تسلا کار میکنه عزیزم

نویسندس کتاب نوشته

برند ارایشی خودشو داره

دیگه چقد موفقیت

.