2777
2789

سلام بر همه

چند روز پیش همسرم با ماشین زده به به بنده خدا

تو قسمت بار  پیکان بار  بوده و پرت شده پایین

البته ماشین اون آقا ب صورت دوبله پارک کرده بود کنار خیابون و تصادف شده

الان میگن مهره ها گردنش شکسته

و داخل نخاعش رفته

و فعلا قابل عمل نیست ولی قراره عمل بشه

سنش بالاست

میخواستم ببینم خوب میشه؟؟؟

بیمه تا چه حدی هزینه شو میده 

و دیه و ....در چه وضعیته

جایی را سراغ دارید بتونم سوال کنم

خیلی نگرانیم 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
وای سرعت شوهرت چقدر بالا بوده که اون بدبخت افتاده پایین فکر کنم تو پارک دوبل وانت مقصره

بله متاسفانه سرعت داشت

تو تقاطع دور زده خورده ب وانت

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=395916993]بله متاسفانه سرعت داشت تو تقاطع دور زده خورده ب وانت[/QUO

کاش خدا کنه چیزیش نشه آقاهه

[QUOTE=395916993]بله متاسفانه سرعت داشت تو تقاطع دور زده خورده ب وانت[/QUOکاش خدا کنه چیزیش نشه آقاه ...

ان شالله 

طرف تو تقاطع دوبله  پارک کرده؟؟

پلیس نظرش چی بوده 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ان شالله طرف تو تقاطع دوبله پارک کرده؟؟پلیس نظرش چی بوده

بله تو تقاطع

پلیس صورت جلسه کرده

فعلا فرستادن هیئت کارشناسی سه نفره

ولی ثبت شده که وانت بار دوبله پارک بوده

سلام و درود
زیارتی هستم

نماینده جنرال بیمه آسیا

با آرزوی سلامتی برای هموطن آسیب دیده به اطلاعتون می رسونم که در صورتی که همسر شما مقصر بشه تمام دیه فرد آسیب دیده از محل بیمه نامه همسر شما پرداخت میشه ولی اگر تخلف صورت گرفته از سوی همسر شما تخلف حادثه ساز شناخته بشه 2.5 درصد خسارت پرداخت شده از همسر شما دریافت میشه

سوالی بود به شماره واتس اپم می تونید پیام بدید

09335538110

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست
سلام و درودزیارتی هستمنماینده جنرال بیمه آسیابا آرزوی سلامتی برای هموطن آسیب دیده به اطلاعتون می رسو ...

سلام 

ممنون از راهنماییتون

فعلا هیچی معلوم نیست

قراره این هفته عمل بشه

بعد تازه پرونده می ره دادگاه

فعلا همسرم درخواست هیات سه نفره داده

سلام و درودزیارتی هستمنماینده جنرال بیمه آسیابا آرزوی سلامتی برای هموطن آسیب دیده به اطلاعتون می رسو ...

اگر از کار افتاده بشه

یا دست و پاش خدای نکرده از کار بیفتند چی میشه 

یعنی برای ما چی تصمیم میگیرن 

اگر از کار افتاده بشهیا دست و پاش خدای نکرده از کار بیفتند چی میشه یعنی برای ما چی تصمیم میگیرن

نگران نباشید

وقتی که بیمه ثالث دارید هیچ نگرانی بابت خسارت های جانی و بدنی نداشته باشید و خسارت ها کاملا بوسیله بیمه پرداخت میشه و گفتم فقط در صورتی که همسرتون تخلف حادثه ساز مرتکب شده باشه تنها 2.5 درصد خسارت جانی و بدنی وارد شده رو می بایست پرداخت کنه

مورد داشتیم که در یک تصادف زیان دیده انقده داغون شده که پزشکی قانونی 4تا دیه واسش بریده (قطع نخاع، از دست دادن قدرت تکلم، بینائی و ...) و بیمه ثالث مقصر تماما پرداخت کرده

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست
نگران نباشیدوقتی که بیمه ثالث دارید هیچ نگرانی بابت خسارت های جانی و بدنی نداشته باشید و خسارت ها کا ...

الهی خدا خیرتون بده

ممنون از پاسخگوییتون

نگران نباشیدوقتی که بیمه ثالث دارید هیچ نگرانی بابت خسارت های جانی و بدنی نداشته باشید و خسارت ها کا ...

الهی خدا خیرتون بده

ممنون از پاسخگوییتون