2777
2789
عنوان

تحت فشارم شدیداً نظرتون مهمه

445 بازدید | 35 پست

سلام، من چند روز پیش تو اینستا استوری گذاشتم که به جاده باریک بود پره درخت!

یه ساعت بعد پدر شوهرم زنگ زد گفت کجایید؟گفتم خونه مامانم، گفت گوشیو بده بش!

دو روز بعد جاریم زنگ زد گفت پدر شوهرم تماس گرفته گفته کجایید منم گفتم خونه! گفته مگه با هم شمال نیستید منم گفتم نه!

مشکوک شدم رفتم شب خونه پدر شوهرم تا دیدمون گفت شمال بودید نگفتید؟ گفتیم نه خونه بودیم! 

پسرم رو کشید جلو گفت بچه ها حرف راست میزنن راستشو بگو مامان بابات کجا بودن!

دیگه داغ کردم و حتی چایی شونو نخوردم! گیر دادم گفتم کی به شما گفته ما شمالیم اونم گفت یکی از دختراش گفته!

خلاصه هم با خودشون بحث مون شد هم به همون دخترش پیام دادم بحثم شد هم خواهر شوهر کوچیکه که عادتشه فضولی کنه و بزرگ بازی و رئیس گری در بیاره رو شستم گذاشتم کنار! 

ولی نمی دونم چرا حالم خوب نیست!!! خیلی عصبی ام و از اینکه به همه پریدیم ناراحتم اصلا چکار باید می کردم؟ خیلی گیجم

همون لحظه اون عکسو نشون می‌دادی که از نت گرفتی کنف میشدن ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا فضولی کردن .هرجا باشید به کسی مربوط نیست.یه وقتایی هم همچین جنگ و دعوایی لازمه تا حریمشون رو بشناسند 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

والا حق داشتی مرد گنده چه پیگیر هم بوده .منم یه بار پدرشوهرم به بچه ام گیر داد خیلی بد نتونستم به خودش چیزی بگم ولی بچه ام رو فحش دادم پدرسگ و تخم سگ و..پدرشوهرم یه مدت سرسنگین بود باهام😂

من بودم شاید بهم برمیخورد یعنی حتما برمیخورد 

اما من نمی پرم به کسی معمولا نهایتش می گفتم دستتون درد نکنه دیگه این حرفا نشونه نبود اعتماده حالا به فرض که شمال بودیم اشکالش چیه 

کلا خواستی اعتراض کنی دست پیش بگیر 

تند کع بشی حقم باهات باشه تو مقصر میشی 

ساکت و اروم دلخور باش 

همون لحظه اون عکسو نشون می‌دادی که از نت گرفتی کنف میشدن ..

آره از اون لحاظ خیلی ضایع شدن به خواهر شوهرم گفتم گزارشگر منوتو! 

کردن نگرفت گفت من نگفتم که شما شمالی ،گفتم شاید! 

اصلا شمال باشید اونا چرا حساب کشی میکنن

می خواستن هر طور شده ثابت کنم منو جاریم دستمون تو یه کاسه س و چون خودشون رفتن مسافرت پس لابد ما هم پسرای اینا رو مجبور کردیم ببرن مون! 

دقیقا منم از این حساب کشی اعصابم خورد شد و اینکه دو سه بار پرسیدن ولی بازم فک کردن دروغ میگیم و از بچم پرسید آخرش!

می خواستن هر طور شده ثابت کنم منو جاریم دستمون تو یه کاسه س و چون خودشون رفتن مسافرت پس لابد ما هم پ ...

اصلا رفته باشید 

یعنی چه 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
کاش میتونستی با سیاست درستش کنی منم خیلی وقتا از کنجکاوی خانواده شوهرم ناراحت میشم دلم میخاد باهاشون ...

از چشم شوهر نه! 

ولی اینکه هم خودم بهم ریختم و هم همه ازم متنفر میشن و میوفتم سر زبونا بدم اومده

باید میگفتی من عکسای قدیمی بزارم ینی میرم شمال؟!.یا میگفتی ما اگرم شمال بزیم مگه مشکلیه نریم؟

اینا رو گفتم ولی بازم دلم راضی نشد چندباری بود هی گزارش های پیج منو به مامان بابا شون می رسوندن و دعوا درست می کردن