2777
2789
عنوان

تحت فشارم شدیداً نظرتون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 35 پست
اونا باشن دیگه فضولی نکنندمت گرم

یعنی شستم هاااااا

تازه بیست سال هی خواهر شوهر کوچیکه حرف مفت زده بود و من کاری به کارش نداشتم سر این مسأله هر چی از دهنم درومد نثارش کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین ....دقیقا حرف دل منو زدی و منو درک کردی

حرص نخور نگران نباش کاری که لازم بوده انجام دادی حس ناراحتیت هم احتمالا بخاطر اینکه شوهرت پشتت در نیومده چون معمولا ما زنها جایی که شوهرمون پشتمون در نیاد بعداً حس سرخوردگی میکنیم و اینجوری از رفتارمون حس ناراحتی بهمون دست میده در صورتی که واکنش شما درست بوده.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
والا حق داشتی مرد گنده چه پیگیر هم بوده .منم یه بار پدرشوهرم به بچه ام گیر داد خیلی بد نتونستم به خو ...

آره هشتاد سالشه با یه گوشی افتاده بود دنبال ما که کجاییم! 

حتی زنگ زده بود کارخونه ای که برادر شوهرم کار می کنه از همکارش پرسیده بود فلانی کجاست! سر کاره یا مرخصی!!!!

همشونو از اینستات بلاک کن راحت من که هر چی درخواست میدن قبول نمی کنم اصلا اسمم هم فیکه نمی دونم چطور ...

همه شونو از پیجم انداختم بیرون براشون هم استوری گذاشتم نوشتم من که فعالیت های پیجم رو پاک کردم و همه رو انفالو ریمو کردم ولی این شایسته نبود که حتی توی فضای مجازی راحتم نداشتین ! بعد خواهر شوهر کوچیکه استوریم‌ رو دید اومد نوشت خجالت بکش چرا آبرو ریزی می کنی منم هر چی از دهنم اومد بش گفتم

عزیزم من خودم مخالف بحث و کلا تند حرف زدنم 

ولی باور کن از ته دل میگم بهترین کار رو کردی 

من خودم تجربه دارم گاهی اونقدر سال ها سکوت میکنی در مقابل خانواده شوهر که رسما سوار گردن ادم میشن. چقدر خوب کردین اصلا نگران از چشم افتادن نباشین چون اون ذاتا همینجوری هم مشکل دارن و خوششون نمیاد هیچ فرقی نداره 

شما چندین بار توضیح دادین پیگیری بیش از انداره یا  از بچه سوال کردن رسما توهین به شما یعنی چی ؟ همون سوال پرسیدنشون از بچه روی بچه هم تاثیر منفی میزاره.

کار خلاف نکردین که 

مادر دو دختر زیبا 💕
آره از اون لحاظ خیلی ضایع شدن به خواهر شوهرم گفتم گزارشگر منوتو! کردن نگرفت گفت من نگفتم که شما شمال ...

آره جون عمشششش .من بعد هر عکسی خواستی استوری کنی زیرش بنویس کاش فلان جا بودم و بهمان  جا ‌الکی بعضی ها شلوغ بازی در نیارن ..من موندم پدر شوهرت چه طلبکارانه بهت تودیده .‌مگه همیشه با اونا میرید مسافرت ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو