2777
2789
عنوان

واکسن آنفلوآنزا واسه بچه کی زده

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 72 پست
من واس دخترم خریدم زدم،اصلا تب نکرد فقط ۱ روز دستش درد میکرد ،۶ سالشه

مرسی عزیزم 

دوز دوم هم تزریق کردی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی.ان شاالله سلامت باشه💖یعنی واقعا تاثیرداره؟

خیلی زیاد!من پارسال دخترم پیش دبستانی بود ترسیدم چون تو مدارس بیماری زود واگیر میشه اولین بار واسش زدم،خداشاهده چندین دوره همه ی بچه ها مریض شدن هر کدوم ۱ هفته  مدرسه نمیومدن اما دختر من اصلا اونجوری مریض نشد 

بسلامتی.ان شاالله سلامت باشه💖یعنی واقعا تاثیرداره؟

بله چون دخترم آلرژی داره 

سریع مریض میشه 

فوق تخصص آلرژی گفت حتما واسش واکسن بزنم 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
بله قبلش یسره مریض میشد پارسال خداروشکر اصلا نشد

خداروشکر....پسر منم هرسال خیییلی مریض میشه گفتن‌از لوزشه ک عمل کردیم باز همونه هی مریض میشه اینرسی ام میگن از سینوزیتشه ...نمیدونم ب همسرم بگم این واکسنم بزنیم ضرر نداره...

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
چون تو روز آنتی بادی بیشتری تولید میکنه

اااااا🥺🥺🥺 

نمی‌دونستم 

خب چرا داروخونه نکفت 

یا جایی که واسش تزریق کرد🥺

خداروشکر....پسر منم هرسال خیییلی مریض میشه گفتن‌از لوزشه ک عمل کردیم باز همونه هی مریض میشه اینرسی ا ...

حتما بزن 

طفلیا زمستون همش مریضن

اااااا🥺🥺🥺 نمی‌دونستم خب چرا داروخونه نکفت یا جایی که واسش تزریق کرد🥺

عزیزدلمم نگران نباش اصن مشکلی ایجاد نمیکنه که اثرشم میزاره خیالت راحت 🥺😍😍😍فقد سری بعد یادت باشه قبل ۵ ۶ بعد ازظهر بزنی صبحم بزنی که چه بهترر

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding