2777
2789
عنوان

واکسن آنفلوآنزا واسه بچه کی زده

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 72 پست
دوز دوم یک ماه بعد پیدا میشه یعنی؟چندسالشه؟

بله تا آبان حتی واسه اونایی که میخان دوز اول هم بزنن باید باشه 

هفت سالشه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظش کنه پسر منم 7سالشه.پارسال همش مریض بود همش عفونت گوش و....

خیلی ممنون همچنین پسرشما رو 

بله خیلی مریض میشن 😓😓

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
عزیزم یسوال یکی از کاربرها گفت تا ده روز نباید سرما بخورم وگرنه اثرش میره؟ اطلاع داری شما

نه گلم ارتباطی نداره قبلش نباید سرما خورده باشی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بله

شما فریز کردین دیگ برنگست؟

چیا خوردین؟

و اینک توروخدا بگو چ شکلی بودن؟نمونه بردادی کردی یا فقط دکتر گفت

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

شما فریز کردین دیگ برنگست؟چیا خوردین؟و اینک توروخدا بگو چ شکلی بودن؟نمونه بردادی کردی یا فقط دکتر گف ...

ببین دونه های بیرنگ کوچیک بودن 

دکتر سوزوند با یه موادی آزمایش غربالگری رو دادم ویروس تو بدنم نبود 

ولی ما ک زدیم گف تا ده روز مراقب باشین سرما نخورین

قبلش خیلی مهمه که سرماخورده نباشید ولی سرماخوردگی بعد واکسن اونقدر مهم نیس اثر واکسن و کم نمیکنه خیالتون راحت 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding