2777
2789

سلام برو بچ شب تون خوش 

امروز بارون اومد شدید 

ت هوای بارونی چی کار میکنین😁😁

بنده ب شخصه امروز گوشی رو خاموش کردم خوابیدم  و از صدای شر شر باران لذت بردم🤧🤧😂😂💔

دیه هوا داره هوای دونفره میشه🤣🤣💔و من و اون دسته از عزیزانی ک در تنهایی ب سر میبریم تنهایی هم میریم بیرون😂😂

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بارون نداشتیم☹️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خدايا بارون 😍😍😍ان شاءالله شهر ما هم بارون بیاد

انشالله😍😍

اینجا ک انقدر شدید بود قشنگ مثل سیل شد😂😂همه جا رو آب گرفته بود

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

کدوم شهری خوش به حالت تهران که خبری نیست

شمالم گلم 

انشالله تهران هم بارون بیاد

ما رفتیم بیرون

جاتون خالی جنگل خیلی باصفا بود

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شهرما که حالا حالاها هوا دونفره نمیشه تا آذر ماه پس اومدم نگاه کنم فقط

😍😍انشالله ب زودی زود بارون بیاد😂😂برا ک استارت بارون پاییزی زده شده 

البته فک کنم ی ۱۰ روز قبل هم بارون بود