2777
2789

خواهرم ی مدتیه گریه میکنه میخواد میگه دوستاش بهش گفتن خیلی قیمت بالایی دارن ؟ توی گوگل یک سایت ۵ میلیون زده بود 

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دقیقا ولی نوشته بود ۵ میلیون از قیمت هاش خبر دارید؟

والا تازه نگاه کردم  داخل سایت ترب زده بود ۲۳۰۰  پاستیل مولتی ویتامین هست دیگه ؟۶۰عددی 

باكسى تو رابطه باشید كه تربيت مادر آدمش كرده نه دارایی پدر.

قبلا یادمه گرون نبود

چقدر بود میدونین الان چنده منو بیچاره کردم آخه قیمتش هم بالاست اگر ۵ میلیون باشه بهش میگم از این پاستیل معمولی ها میخرم برات  ۱۰ تا بسته میخرم برات ولی مگه حرف تو گوشش میره

من پسرم کوچیک بود یه بار واسش خریدم.چیزی شاقی هم نیست .حالا که اینطوره برو پاستیل خرسی بخر و بزار تو ...

میفهمه از دوستاش گرفته تمعش رو میشناسه اومده میگه طعمش با پاستیل خودم فرق داره خوشمزه تره خیلی تو این‌چیزها زرنگه والا کاشکی حداقل ۲۰۰ یا ۳۰۰ می‌بود شما کی خریدید قیمتش چند بود ؟

والا تازه نگاه کردم داخل سایت ترب زده بود ۲۳۰۰ پاستیل مولتی ویتامین هست دیگه ؟۶۰عددی

خیلیه بازم ۶۰ تاش به این قیمت ؟ این میگه مال دوستاش ۶۰۰ عددی بوده ای خدا از دستشون

خیلیه بازم ۶۰ تاش به این قیمت ؟ این میگه مال دوستاش ۶۰۰ عددی بوده ای خدا از دستشون

آره والا تو دیوار پیدا نمیشه ؟

بچه هست دیگه نمیدونه دارو ندار 

باكسى تو رابطه باشید كه تربيت مادر آدمش كرده نه دارایی پدر.

میفهمه از دوستاش گرفته تمعش رو میشناسه اومده میگه طعمش با پاستیل خودم فرق داره خوشمزه تره خیلی تو ای ...

اون موقع ارزون بود .مطمئنی این قیمته؟ ولی این جیزا واسه بچه هاییه که طعم ویتانین واینا رو دوس ندارن و واسه کوچیکتراس‌خاهرت ۹ سالشه به چه دردش میخوره اخه؟ 🤣

آره والا تو دیوار پیدا نمیشه ؟بچه هست دیگه نمیدونه دارو ندار

تاریخ دارن اخه؟ اصلا واقعا ویتامین دارن که حداقل مفید باشه عقل هم نداره میبینی ۶۰۰ تاشو توی یروز میخوره🤧

اون موقع ارزون بود .مطمئنی این قیمته؟ ولی این جیزا واسه بچه هاییه که طعم ویتانین واینا رو دوس ندارن ...

والا نمیدونم برا چیشه قرص ویتامین میخوره حالا براش هم بخرم همرو یروزه میخوره