2777
2789
عنوان

حق با منه یا همسر سابقم

6064 بازدید | 199 پست

؟

من از اون مهریه نخواستم

خونه‌ای که به نامم زده بود رو پس دادم

ماشینی که هدیه داده بود رو پس دادم

بیشتر طلاها رو پس دادم

هرچی پول دستم داشت رو پس دادم با این وجود که اصلاً هرچقدر هم که پیگیری می‌کرد از نظر قانونی بخش زیادیش رو نمی‌تونست اثبات کنه برای اون هست و پس بگیره ولی من‌ نامردی نکردم و حتی چیزهایی هم که اون نخواست رو پس دادم 

فقط موند یه قضیه 

من زمانی که با ایشون بودم توی استان مازندران یه ویلا می‌ساختم یه‌جایی به خاطر تورم و یه‌مشکلی در کارم همه‌ی برنامه‌‌ریزیم برای هزینه‌ها خراب شد و ایشون تقریباً نصف هزینه ساخت رو داد البته بدون اینکه من بخوام

از طرفی یه مدت بعد حرف یه زمین دیگه شد و ایشون برای من خریدش  که ا‌ونموقع خیلی خیلیییی ناچیز بود قیمت زمین‌های اون‌‌ منطقه

انقدر ناچیز زمان جدایی حتی به ذهنمون نیومد اون وجود داره بعد چندسال یهو گرون شد

درباره هزینه ساخت هم که کمک کرده بود همون قبل جدایی به توافق رسیده بودیم 

حالا چندسال بعد اون گیر داد که تو چطوری شرم نمی‌کنی و با شوهرت میری توی خونه‌ای که با پول من ساختی؟

یه‌سری حرف‌ها بینمون رد و بدل شد و پیشنهاد من این بود که یا ایشون بقیه سهم من رو از من بخره ؛ یا من به نرخ روز هزینه کرد ایشون‌ رو بهش برگردونم

یا با دلار تناسب ببندیم

یا هرپیشنهادی که فکر می‌کنه خسارت مالیش رو جبران می‌کنه رو خودش ارائه بده 

خلاصه هیچ جوره قبول نکرد که از من پولی دریافت کنه‌ و فقط هرچند وقت یکبار نق میزنه که اون پول من بوده و تو حق نداری با شخص دیگری بری و بیای

این رو هم بگم که مسئله چندتا دوست خبرچین هستن و دوباره یکی از دوستامون امد گفت وگرنه خودمون دوتا کم پیش میاد حرف بزنیم اون هم در مواقع لزوم

خیلی وقت‌ها هم سعی کردیم کامل قطع ارتباط کنیم ولی خب کائنات دست به دست هم میده و نمیشه

حالا من نمی‌دونم این ماجرا رو چطوری باید حل کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا تقصیر توعه 😏

نباید حتی یه قرون بهش پس میدادی مهریت هم می‌گرفتی 

مگه تو توی اون زندگی تلاش نکردی ؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
قطعا تقصیر توعه 😏نباید حتی یه قرون بهش پس میدادی مهریت هم می‌گرفتی مگه تو توی اون زندگی تلاش نکردی ...

من الانم پول اون رو نمیخوام

الانم میخوام پس بگیره و دیگه دست از مسخره بازی بکشه

من الانم پول اون رو نمیخوامالانم میخوام پس بگیره و دیگه دست از مسخره بازی بکشه

مشکل اینه فکر می‌کنی پول اونه

کی گفته این پول حق اونه؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

حسادت میکنه خواهر من،میخواد هر از چند گاهی اعصابت خراب کنه فقط

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤