2777
2789
عنوان

حق با منه یا همسر سابقم

| مشاهده متن کامل بحث + 6068 بازدید | 199 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه جا بلاکش کن از دوستای مشترک هم بخواه هیچ حرفی در موردش بهت نزنن و اگه تکرار کردن با اونام کات کن

حالا شما میگی‌ ولی اون حسودی میکنه چون با همسرت میری و به اونم ربط نداره 

شما میخوای از رو انسانیت این کارو بکنی ولی بدون ممکنه بهش پرو بال بدی یه زن دیگه هم بگیره و همون خیانت رو در حقش بکنه و بگه من که چیزی از دست نمیدم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اگه پول نمیگیره پس دردش پول نیست، دچار حس حسادت و خشم بخاطر ازدواج مجدد شما،تو کاری برای حسادت اون ن ...

زندگی من چیزی برای حسادت کردن نداره

البته زندگی اونم نداره🤣

چندسال پیش بهش گفتم بخت و طالع ما سیاهه چه با هم و چه بی هم 

ببین من مدتی پیش با شوهرم به مشکل خوردم خیلی محکم و جدی گفتم طلاق میگیرم مگه من چپ و چلاقم بمونم تو خونه تو برو پی یه زن دیگه منم ازدواج می کنم چرا عمرم رو پای آدمی مثل تو تباه کنم ؟ خیلی محکم و قاطع گفت تو جرات داری اسم طلاق بیار . اون مردی که بخواد نوک انگشتش به تو بخوره رو من فلان جاش رو میبرم میذارم کف دستش . با اخلاقی هم که من تو این مدت ازش شناختم میدونم که این کارو می کرد . ما زندگی خیلی عاشقانه ای داشتیم باهم و شوهرم منو خیلی دوست داشت . با این که از نظر تیپ و قیافه هم از من خیلی سرتره و اراده کنه هزار تا دختر غش میکنن براش . اصلا مسئله پول نیست برای همسر سابق شما . مسئله همون غیرته که ناخودآگاه فکر میکنه به رابطه شما با شوهرت تو اون خونه و عصبانی میشه.  اگه میتونی خونه رو بفروش جای دیگه بخر 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

ببین من مدتی پیش با شوهرم به مشکل خوردم خیلی محکم و جدی گفتم طلاق میگیرم مگه من چپ و چلاقم بمونم تو ...

اون در طول ازدواجمون بهم خیانت کرده از همین رو خنده‌دار هست که دهنش درگیر باشه بعد از جدایی من چه کار می‌کنم

اون در طول ازدواجمون بهم خیانت کرده از همین رو خنده‌دار هست که دهنش درگیر باشه بعد از جدایی من چه کا ...

اتفاقا شوهر منم خیانت کرد بهم . من جدا نشدم . ربطی نداره خیانت کرده یا ده تا دختر دور و برش هستن . مردها حس مالکیت دارن نسبت به زنشون . حتی اگه شده باشه زن سابق . گفتم شوهر منم از نظرتیپ و قیافه و پول از من خیلی سرتره اراده کنه صد تا دختر و داف دور و برش جمع میشن ولی اون حسی که به من داره نمیتونه تحمل کنه من جدا بشم ازش . میدونم اخلاق مزخرفیه ولی دست خودش نیست 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

من الانم پول اون رو نمیخوامالانم میخوام پس بگیره و دیگه دست از مسخره بازی بکشه

شماره کارتی چیزز ازسذاری پولو بفرست بخسابش دهنشو ببنده این فقط روشنمیشه بگه پولو بده وگرنه هذفش همینه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
درنظر شما نیست ولی درنظر ایشون خیلی هست کمترین چیزم اینه همسرت شمارو داره و ایشون شمارو نداره!!

خودش خیلی سال پیش مسیر رفتن من رو هموار کرد و خواست نباشم

الانم نیو خوبی داره🤣 انقدر خوب که واقعاً نیازی نیست توی کف یه زن متاهل با دوتا بچه باشه که اونم زن سابق خودشه‌

و جای مامان نیو هست🤣🤣

شماره کارتی چیزز ازسذاری پولو بفرست بخسابش دهنشو ببنده این فقط روشنمیشه بگه پولو بده وگرنه هذفش همین ...

خیلی رو داره 

بالاخره برای پرداختش باید باهم هماهنگ باشیم

حتی به دوستمون گفتم صداش رو رکورد کن وقتی دارید در این قضیه حرف میزنید و ببین چقدر میخواد