برای پسرم رفتم خواستگاری امروز با همسرم دعوامون شد سر یه شوخی ناجورش تو جمع خانوادش فقط بهش تذکر دادیم که اینطور شوخی نکنه بعد از دعوامون تنهایی رفت سفر بدون خداحافظی و اینکه قرار بود ما هم بریم موندم با این خواستگاری چه کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای بابا.پس با همسرت تماس بگیر بگو یا خودتو میرسونی یا من و بچه ها برای همیشه ترکت میکنیم.یجوری که می ...
الان پسرم اومد خونه میگه تموم کن اگه ۴ سال پیش جدا شده بودی الان همه چی معلوم بود حتی گفت صبح میریم دادگاه درخواست طلاقت رومیدم من میخواستم بعد از ازدواج بچه ها جدا شم
الهی به حق محمد و آل محمد اوضاع به خوبی پیش بره و فرزند عزیزت ازدواج کنه و خوشبخت بشه.الهی آمین
الهی آمین به حق مظلومیت حضرت زهرا معجزه بشه و بچه ام سرو سامون بگیره ممنون از دعای خیرت عزیز می گم خودم به خانواده دختره توضیح بدم اخلاق همسرمو ؟؟ اگه قهرش ادامه دار بود !!؟