2777
2789
عنوان

شوهرم قهره رفتم خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 64 پست
زنگ بزن بگو از اقوام دور فوت شدن،باید بریم حتما برای تسلیتگفتم از قبل خبر بدم کە فکر نکنید برامون مه ...

به اونا گفته بودیم شنبه تا آخر هفته با همسرم مسافرتیم بعدش قرا ر اومدنه اونابود   نه سفر رفتیم نه هفته آینده اونا میان  همسرم قهرکنه چند ماهی طول میکشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
اونا هالو نیستن جلسه اول و دوم نبود جلسه سوم همسرمو بردم به دلیل اینکه خونه نبوده الان قرار بود ب ...

ای بابا.

پس با همسرت تماس بگیر بگو یا خودتو میرسونی یا من و بچه ها برای همیشه ترکت میکنیم.

یجوری که میدونی میترسه تهدید کن انشاالله که برگرده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پسرتون خونه باشید بگید پدرش رفته ماموریت کاری

همسر م باز نشسته اس  دروغم کاملا واضحه امرخیر در پیش باشه بعد بذاری بری ؟؟  تمام قرارا كنسل شه

به حق علی و اولادش بره برنگرده پای آبروم وسطه

به حق علی و اولاد علی نفرینت همه میدونن فیکه پس بازگو نکن همچین جملات رو آبجی.. واس همه سوتفاهم پیش میاد نفرین خوب نیست

هرگِردی،گردونیس...

ای بابا.پس با همسرت تماس بگیر بگو یا خودتو میرسونی یا من و بچه ها برای همیشه ترکت میکنیم.یجوری که می ...

الان پسرم اومد خونه میگه تموم کن اگه ۴ سال پیش جدا شده بودی الان همه چی معلوم بود حتی گفت صبح میریم دادگاه درخواست طلاقت رومیدم  من می‌خواستم بعد از ازدواج بچه ها جدا شم  

همسر م باز نشسته اس دروغم کاملا واضحه امرخیر در پیش باشه بعد بذاری بری ؟؟ تمام قرارا كنسل شه

بگی بحثمون شده خیلی بد میشه

نمیتونی بگی خانوادش یه شهر دیگن تصادف کرده یا مریضه گذاشت رفت؟

❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده

الان پسرم اومد خونه میگه تموم کن اگه ۴ سال پیش جدا شده بودی الان همه چی معلوم بود حتی گفت صبح میریم ...

ای بابا پس اوضاع زیادم خوب نیست.

انگاری واقعا قصد داره آبروریزی کنه.

ولی خب بچه چه گناهی داره آخه؟

کاش درک کنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

به حق علی و اولاد علی نفرینت همه میدونن فیکه پس بازگو نکن همچین جملات رو آبجی.. واس همه سوتفاهم پیش ...

چرا فیک باشه؟  تنها راه نجاته فقط   کسی که درد بی درمان داره مرگ براش معجزه اس  همه ازش شاکین  نبودش بیشتر از بودش ارزش داره

ای بابا پس اوضاع زیادم خوب نیست.انگاری واقعا قصد داره آبروریزی کنه.ولی خب بچه چه گناهی داره آخه؟کاش ...

ما تو این شرایط خواستگاری خود بخود استرس داریم اینم بجای کمک گند زد به همه چی  

ای بابا پس اوضاع زیادم خوب نیست.انگاری واقعا قصد داره آبروریزی کنه.ولی خب بچه چه گناهی داره آخه؟کاش ...

شعورش در این حده  حتی بچه کوچیک هم می فهمه شرایط حساس باید جوری مدیریت کرد این در کی از آینده بچه ها نداره

ما تو این شرایط خواستگاری خود بخود استرس داریم اینم بجای کمک گند زد به همه چی

الهی به حق محمد و آل محمد اوضاع به خوبی پیش بره و فرزند عزیزت ازدواج کنه و خوشبخت بشه.

الهی آمین

الان قراره خانواده دختر بیان خونه ما

عزیزم شما ۳جلسه رفتین پدرش هم ۱ جلسه همراتون بوده،الان چرا اینقدر استرس داری خب بگید یکی از اقوامش فوت کرده نخواستیم اومدنتون کنسل بشه فقط خودش رفت فاتحه خوانی،شما خیلی استرسی هستی 

الهی به حق محمد و آل محمد اوضاع به خوبی پیش بره و فرزند عزیزت ازدواج کنه و خوشبخت بشه.الهی آمین

الهی آمین به حق مظلومیت حضرت زهرا معجزه بشه و بچه ام سرو سامون بگیره    ممنون از دعای خیرت عزیز                        می گم خودم به خانواده دختره توضیح بدم اخلاق همسرمو ؟؟ اگه قهرش ادامه دار بود !!؟