2777
2789
عنوان

شوهرم قهره رفتم خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 64 پست
الهی آمین به حق مظلومیت حضرت زهرا معجزه بشه و بچه ام سرو سامون بگیره ممنون از دعای خیرت عزیز ...

نه عزیزم. به نظرم نگو ممکنه بد برداشت کنن.

بعد ها آروم آروم برا عروس خانم توضیح بده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

همسر م باز نشسته اس دروغم کاملا واضحه امرخیر در پیش باشه بعد بذاری بری ؟؟ تمام قرارا كنسل شه

مجبوری حسابی منت کشی کنی آشتی کن تا اون موقع برش گردون بخاطر پسرت این بار هرچی گفت کوتاه بیا

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن بهش ایندفعە رو منتشو بکش بلکە برگردەبخاطرت پسرت مجبوری

چند روزی صبر می کنم بلکم خودش کوتاه بیاد                      امشب پسرم می خواست بره با مادر شوهرم از تربیت نداشته پسرش حرف بزنه من منصرفش کردم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
مجبوری حسابی منت کشی کنی آشتی کن تا اون موقع برش گردون بخاطر پسرت این بار هرچی گفت کوتاه بیا

مثل همیشه باید کوتاه بیام بچه هام سامون بگیرن قشنگ حالشو جامیارم میدونه الان دستم زیر سنگش گیره                                  مجبورم در آینده همه چی رو به خانواده مقابل بگم این همه دروغ برام سخته و قایم کاری عذاب آوره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم