2777
2789
عنوان

شوهرم قهره رفتم خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 64 پست
با پسرتون خونه باشید بگید پدرش رفته ماموریت کاری

شوهرم بازنشسته اس دوما گفته بودیم امروز سفر می ریم الان همسرم رفته ماموندیم خونه   و هفته بعد خانواده دختر میان خونه ما

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اونا گفته بودم شنبه سفر می ریم هفته دیگه خانواده دختره بیان خونه ما الان هر دو كتسل شد مجبور می ش ...

ممکنه روی جوابشون اثر بگذاره

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

نمیدونم چرا برا سن شماها زشته قهر کنین مگه بچه آیین بیشتر هم خنده داره 😂

۶۰ سالشه ۵۵ ساله عمرش تو قهر بود  اغراق نمی‌کنم همسرم خود شیفته اس از نوع و خیمش سرطان خود شیفتگی داره

ممکنه روی جوابشون اثر بگذاره

صد درصد راستش جای اونا بود با این اوضاع دختر بهشون نمی‌دادم با این پدر احمق و خود شیفته

به حق علی و اولادش بره برنگرده پای آبروم وسطه

فقط ادم رو پیر میکنن و هزار تا درد به جون ادم میندازن

به پسرت بگو زنگش بزنه بگه امشب پای ابروم درمیونه و به خاطر من برگد 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نمیدونم چرا برا سن شماها زشته قهر کنین مگه بچه آیین بیشتر هم خنده داره 😂

جمع نبند من اصلا قهر می‌کنم   آدم خودشیفته همیشه قهره دردش بی درمانه  لاعلاجه خدا نابودش کنه

فقط ادم رو پیر میکنن و هزار تا درد به جون ادم میندازنبه پسرت بگو زنگش بزنه بگه امشب پای ابروم درمیون ...

هفته آینده خانواده دختره میان خونه ما   شوهرم قهر کنه حداقل ۲ ماه قهره  درد بی درمان خودشیفتگی داره  محاله برگرده تازه متوجه بشه گند زده به مراسم خوشحال تر می‌شه با خیال راحت قهر می‌کن ذره ای هم عذاب نمی‌کشه

فقط ادم رو پیر میکنن و هزار تا درد به جون ادم میندازنبه پسرت بگو زنگش بزنه بگه امشب پای ابروم درمیون ...

هم خودم همه بچه هام همه مريض شدیم از دست این خداشناس خود شیفته    خدا خودش حقمون رو ازش بگیره

آره این خوبه

یه بار همسرمو بردم خونشون قراره اونا بیان خونه ما   قشنگ گند زد به همه چی  خیلی احمقه خیلی خدا خودش نابودش کنه به حق علی

یه بار همسرمو بردم خونشون قراره اونا بیان خونه ما قشنگ گند زد به همه چی خیلی احمقه خیلی خدا خودش ...

عزیزم اصلا استرس به دلت راه نده. بگو سفر یهویی پیش اومد و انشاالله قرار های بعدی همسرتون هم تشریف دارن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

پسرت باهاش صحبت کنه بگه مگه آینده ی من براتون مهم نیست؟

یعنی اینم باید ما بهش بگیم؟ واقعا لج کنه مارو زیر پاهاش له می‌کنه    

عزیزم اصلا استرس به دلت راه نده. بگو سفر یهویی پیش اومد و انشاالله قرار های بعدی همسرتون هم تشریف دا ...

اونا هالو نیستن   جلسه اول و دوم نبود جلسه سوم همسرمو بردم به دلیل اینکه خونه نبوده  الان قرار بود باشه بهشون قول داده بودیم بیان خونه ما  و بعدش برنامه های بعدی همه چی بهم ریخت

خاک بر سرش واقعااا

ولش کن پس خداروشکر جلسه دومه یه چی جور کنید به دروغ بگید دیگه چاره ای نیست

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اونا هالو نیستن جلسه اول و دوم نبود جلسه سوم همسرمو بردم به دلیل اینکه خونه نبوده الان قرار بود ب ...

بیچاره پسرت😔😔

چند تا بچه داری اسی