برای پسرم رفتم خواستگاری امروز با همسرم دعوامون شد سر یه شوخی ناجورش تو جمع خانوادش فقط بهش تذکر دادیم که اینطور شوخی نکنه بعد از دعوامون تنهایی رفت سفر بدون خداحافظی و اینکه قرار بود ما هم بریم موندم با این خواستگاری چه کنم؟
به اونا گفته بودم شنبه سفر می ریم هفته دیگه خانواده دختره بیان خونه ما الان هر دو كتسل شد مجبور می ش ...
ممکنه روی جوابشون اثر بگذاره
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
فقط ادم رو پیر میکنن و هزار تا درد به جون ادم میندازن
به پسرت بگو زنگش بزنه بگه امشب پای ابروم درمیونه و به خاطر من برگد
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
فقط ادم رو پیر میکنن و هزار تا درد به جون ادم میندازنبه پسرت بگو زنگش بزنه بگه امشب پای ابروم درمیون ...
هفته آینده خانواده دختره میان خونه ما شوهرم قهر کنه حداقل ۲ ماه قهره درد بی درمان خودشیفتگی داره محاله برگرده تازه متوجه بشه گند زده به مراسم خوشحال تر میشه با خیال راحت قهر میکن ذره ای هم عذاب نمیکشه
عزیزم اصلا استرس به دلت راه نده. بگو سفر یهویی پیش اومد و انشاالله قرار های بعدی همسرتون هم تشریف دا ...
اونا هالو نیستن جلسه اول و دوم نبود جلسه سوم همسرمو بردم به دلیل اینکه خونه نبوده الان قرار بود باشه بهشون قول داده بودیم بیان خونه ما و بعدش برنامه های بعدی همه چی بهم ریخت
ولش کن پس خداروشکر جلسه دومه یه چی جور کنید به دروغ بگید دیگه چاره ای نیست
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
اونا هالو نیستن جلسه اول و دوم نبود جلسه سوم همسرمو بردم به دلیل اینکه خونه نبوده الان قرار بود ب ...
بیچاره پسرت😔😔
چند تا بچه داری اسی