2777
2789
چجوری باید بپذیرم عزیزم؟ میشه بیشتر راهنماییم کنی؟ من میخوام بپذیرم ولی گاهی دلم یجوری میشه میبینم ش ...

از لحاظ اخلاقیاتی که دوست داری همسرت چه نمره ای میگیره؟ 

اگه این نمره بالای 50 هست 

اینطور بهش نگاه کن که هر گلی یه خاری داره(با توجه به اینکه این موضوع بغرنج نیست میفهمم شما دلت میخواد ولی موضوع حادی نیست) 

آدما با هم متفاوتن عزیز شما نباید همسرت رو با مرد ديگه ای مقایسه کنی

بهش فشار نیار من نمیدونم ار لحاظ احساسی چقدر درگیر هم هستید ممکنه بعدها بهتر بشه اگه آزادش بذاری

نشدم مثل یه ویژگی اخلاقی بهش نگاه کن

از لحاظ اخلاقیاتی که دوست داری همسرت چه نمره ای میگیره؟ اگه این نمره بالای 50 هست اینطور بهش نگاه کن ...

وای مرسی خواهر 

چقدر خوب و دلنشین صحبت میکنی 

مثل یه مشاور باتجربه 

ممنونم از جملات.  به آدم امید میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حوصلم نمیشه جواب بدم هر دوسه ساعت میزنگه خوبی بچه ها کجان غذا خوردین؟رو‌مخم میره تماساش

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

نمیدونم ولی چندین ساله شوهر من تحت هر شرایطی که باشه هرروز بهم زنگ میزنه. اگه بخواد مثال بزنه که چقددددرررررر امروز کار سرش ریخته، میگه به زور یه دیقه وقت پیداکردم یه زنگ به خونه بزنم

من میترسم بگذره بدتر میشه چون از اولش تماس نمیگرفت

مردا مشغلشون زیاد شده گلم زیاد رو این موضوع حساس نباش

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

نمیدونم یعنی چی تو این فاز نیسنن وقتی ازدواج میکنن باید خواسته های ما براشون مهم باشه

یعنی ذاتا این چیزا براشون مهم و جالب نیست. مگر اینکه خودتون بهش بگید که دوست دارم گاها این شکلی باهام ارتباط بگیری. زن و مرد دنیاهاشون خیلی متفاوته و اینکه بگیم اگه منو دوست داره باید خودش بدونه یکم توقع زیادیه

کاربری غیرفعال