2777
2789
عنوان

تو عروسی داداشم مقداری از کادوهای ازدواج را یه آشنا برداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فاز اینایی ک میگن نگید رو نمیفهمم. براچی نگن .تازه دارین بزرگواری میکنیدنمیخواید زندگیش بپاشه ینی چ دزده پس کی بهش بگه کارش زشته.بگو اگ خیلی پرو بازی دراورد ب زنشم بگو 

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

فکراتو بکن ببین هیچ جور نمیتونین ثابت کنین علنیش نکنین و بهش علنی برچسب نزنید چون میتونه ازتون شکایت کنه و کل فامیل تون به جون هم میفتن و کسنه کدورت بوجود میاد. فقط پیش هرکی نشستین بگین پولاتون توسط یه اشنا دزدیده شده انقدر تکرار کتید که همه به فکر بیفتن کار کی بوده لین اقا اگه واقعن کارش دزدیه بازم کارشو یه جایی تکرار میکنه و بالاخره دستش پیش خانوادش ویادیگران لو میره. سکوت مطلق که فایده نداره متلک گفتن و درلفافه از حقیقت پرده برداشتن خیلی بهتره جوری که خودش بفهمه اوضاع پسه

هرکسی یک دلبرجانانه دارد من تورا  
تو تالار من از روی سن تمام کادوها را جمع کردم گذاشتم تو یه کیفی و گذاشتم صندوق امانات تالار و کلیدش ...

به نظر من معلوم نیست دقیقا چه اتفاقی افتاده

اگر هم کار خودش باشه ادم دست کج تو این سن و سال اصلاح نمیشه اگه بچه بود چرا اصلاح میشد اما وقتی میگی اصلا احتیاج نداره این شخص دیگه اصلاح نمیشه

اصلا به روش نیارید چون ممکنه واسه خودتون دردسر بشه اون وقت خدایی نکرده ابروتونو ببره خوشی عروسی داداشتون تلخ بشه

به هیچ کس نگید چنین ادمایی یه روز جواب میدن مال حروم خوردن نداره اینو بهت قول میدم

اخه ميگي تو اتاق خودت بوده  گفتم شايد شوهرته

نه طرف تو اتاق ما نبوه کیف تو اتاق ما بوده ولی خوب  حمام رفتیم دستشویی رفتیم یعنی کیف تو اتاق ما بوده و ایشون هم دسترسی داشتند یه لحظه رفته برداشته   و خیلی تند این کا ررا کرده چون به سکه ها دست نزده 

خدایا شکرت

مالتو سفت بچسب همسایه تو دزد نکن...الانم کاری جز سکوت نمیتونید بکنید..فراموش کنید..چون نمیتونی ثابت ...

گیسو جان انشاءالله دختر نازت بسلامتی وبه موقع دنیا میاد😍

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
فکراتو بکن ببین هیچ جور نمیتونین ثابت کنین علنیش نکنین و بهش علنی برچسب نزنید چون میتونه ازتون شکایت ...

اره دارم فکر میکنم در لفافه بگم ولی چه جوری نمیدونم ؟؟

خدایا شکرت

اره خیلی پشیمون هستم خیلی مثل گیج ها نشستم نگاه کردم شوکه شده بودم 

اشکال نداره پیش میاد فدای سرتون ولی حواستون رو دیگه جمع کنین شاید هم اگر میگفتی باز انکار میکرد و اظهار بی اطلاعی میکرد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اره خیلی پشیمون هستم خیلی مثل گیج ها نشستم نگاه کردم شوکه شده بودم 

همونجامیگفتین این پاکت عروسیه توکیف شمابوده یه جواب داشته بده

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
اره والله مثل گیج ها نشستم نگاه کردم اونم فکر کرد من ندیدم تند سریع  جمع و جور کرد

دیگه ای ن قضیه روفراموش کنین تجربه میگه.....آخه الان گفتنش بجز یه دعوا ودادوبیداد هیچی نداره حواستون جمع کنیدازاین به بعد.....اینهم برای خودتون یه تجربه شد

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...