سلام بچه ها ازتون راهنمایی میخوام . تو عروسی داداشم یه اشنای نزدیک چند پاکت از کادوها را برداشت و ما کاملا مطمئنیم که کار اون بوده مدرک هم داریم بحث پول نیست چون چند تا پاکت را که برداشته نهایتش میشه یک میلیون . بحث اینه که ما به اون طرف بگیم؟ و چه جوری بگیم ما فهمیدیم ؟؟-طرف آقا هست نمی خواهیم خانمش بفهمه چون زندگی اش به هم میخوره ضمنا طرف محتاج نیست ماهی 4 پنج میلیون درآمدش هست فقط از لحاظ تربیت خانوادگی مشکل داره ظاهرا دستش کج بوده و ما خبر نداشتیم . اینه که چه جوری فهمیدیم را نمی تونم بگم جزییاتش زیاده و ممکنه آشنایی توسایت باشه و منو بشناسه . فقط عاجزانه راهنمایی بکنید چه جوری به طرف بگیم که ما متوجه شدیم ؟؟یا کلا بی خیال بشیم ؟؟
حتما ی جوری به روش بیار حرصم گرفت احساس زرنگ بودن میکنه
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی بگم ؟؟ یه چیزی پیدا کنید بگید که چی بگم ؟؟ من بلد نیستم
فامیل نزدیکه باهم رفت وآمددارید؟
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
فکرم مشغوله که چی پیدا کنم بگم مثلا بگم تو عروسی داداشم بیشتر از همه به شما خوش گذشت
دقیقأاحساستودرک میکنم چون واسه خودمم یه همچین موردی پیش اومده ....هیچی نگفتیم وردشدیم ازکنارش ولی هروقت طرف اومدخونمون ویاجای دیگ مهمون بود دنبالش راه می افتادم وچشم ازش برنمیداشتم طوریکه کلافه میشدهااااا
دقیقا همین جریانو جلوی خودش تعریف کن ولی غیرمستقیم یعنی بگو (چندتا از پاکتای داداشمو برداشتن منم فهمیدم کیه چون پاکتارو توی کیفش دیدم میخاستم لوش بدم ولی گفتم آبروشو نریزم کاش عقلش بکشه بیاد به خودم پس بده) این جوری طرف میفهمه شما فهمیدین به شخص خاصی هم اشاره نکردین