2777
2789
عنوان

تو عروسی داداشم مقداری از کادوهای ازدواج را یه آشنا برداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 78 پست

حتما ی جوری به روش بیار حرصم گرفت احساس زرنگ بودن میکنه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما ی جوری به روش بیار حرصم گرفت احساس زرنگ بودن میکنه

منم دقیقا همش حرص میخورم . اخه به خدا نمیدونید چه با کلاس رفتار میکنه اگه با چشم خودم نمیدیدم اصلا به اون شخص فکر هم نمیکردم 

خدایا شکرت

چی بگم ؟؟ یه چیزی پیدا کنید بگید که چی بگم ؟؟ من بلد نیستم 

فامیل نزدیکه باهم رفت وآمددارید؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
فکرم مشغوله که چی پیدا کنم بگم مثلا بگم تو عروسی داداشم بیشتر از همه به شما خوش گذشت 

دقیقأاحساستودرک میکنم چون واسه خودمم یه همچین موردی پیش اومده ....هیچی نگفتیم وردشدیم ازکنارش ولی هروقت طرف اومدخونمون ویاجای دیگ مهمون بود دنبالش راه می افتادم وچشم ازش برنمیداشتم طوریکه کلافه میشدهااااا

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
بله 

دقیقا همین جریانو جلوی خودش تعریف کن ولی غیرمستقیم یعنی بگو (چندتا از پاکتای داداشمو برداشتن منم فهمیدم کیه چون پاکتارو توی کیفش دیدم میخاستم لوش بدم ولی گفتم آبروشو نریزم کاش عقلش بکشه بیاد به خودم پس بده) این جوری طرف میفهمه شما فهمیدین به شخص خاصی هم اشاره نکردین

نه عزیزم حتما بهشون بگو . چرا باید سکوت کنید. این اقا باید بفهمه.

می ترسم شر به پا کنه میونه خانواده ها به هم بخوره فقط د رحد متلک بگم ؟؟ ولی نمی توتم پیدا کنم که چی بگم؟؟

خدایا شکرت

دست اون نبوده ولی خوب از طریقی دسترسی داشته 

خونه پدرشوهرم دزد اومد سه تا از همسایه ها گفتن پسرعمه شوهرم رو دیدن اومده تو خونه و فلان 

پدرشوهرم رفت بهش گفت نکن اینکارارو اونم منکر شد ولی کسی باور نکرد 

یه سال بعد دزد پیدا شد و پدرشوهرم تو جمع ازش عذرخواست و خیلی بد شد برامون

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘