2777
2789
عنوان

تو عروسی داداشم مقداری از کادوهای ازدواج را یه آشنا برداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی همسایمون بود یکی از مهمونا جلوی دوربین اینور اونورو نگا میکنه شارژرو از پریز درمیاره میزاره توی کیفش طفلی نمیدونسته دوربین داره اونو میگیره😂😂😂😂😂😂😂

استارتر خاطراتمو زنده کردی مرسی 😆😆😆

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
پس کلا نظر اکثریت اینه به روش نیاریم حتی د رحد متلک و کنایه ؟؟

متلک و کنایه رو وقتایی که با خودش تنهایین میشه زد اما پیش دیگران باشه ممکنه بفهمه بخاد هوچی گری کنه

هرکسی یک دلبرجانانه دارد من تورا  
اگه نگیم براش عادی نمیشه و این کارش را تکرار نمیکنه ؟؟یا به ما مربوط نیست ؟؟    

نگید چون فایده ای نداره نمیادبگه بفرمایین این پولتون....

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
عروسی همسایمون بود یکی از مهمونا جلوی دوربین اینور اونورو نگا میکنه شارژرو از پریز درمیاره میزاره تو ...

تو تالار من از روی سن تمام کادوها را جمع کردم گذاشتم تو یه کیفی و گذاشتم صندوق امانات تالار و کلیدش دست من بود روی سن کسی دیگه ای جز منو مامانم نبود .. بعدش ما شب یه جایی واسه خواب میریم چون با عروس همشهری نیستیم اون کیف هم اتاق ما بود صبح پسر کوچک یکی از مهمون ها  با کیف لب تاب این آقا بازی میکرد که ازتوش یک تیکه پاکت پاره  ریخت بیرون که اسم یکی از مهمون های عروسی بود که کادو داده بود من با چشم های خودم دیدم این آقا هم فکر کرد من ندیدم زود تند رفت برداشت و کیف را جمع کرد .  رفتم سراغ پاکت ها دیدم بله 6 تاش نیست 

خدایا شکرت

دوربین مدار بسته اونجا بوده یا شاهر دارید؟

تو تالار من از روی سن تمام کادوها را جمع کردم گذاشتم تو یه کیفی و گذاشتم صندوق امانات تالار و کلیدش دست من بود روی سن کسی دیگه ای جز منو مامانم نبود . . بعدش ما شب یه جایی واسه خواب میریم چون با عروس همشهری نیستیم اون کیف هم اتاق ما بود صبح پسر کوچک یکی از مهمون ها  با کیف لب تاب این آقا بازی میکرد که ازتوش یک تیکه پاکت پاره  ریخت بیرون که اسم یکی از مهمون های عروسی بود که کادو داده بود من با چشم های خودم دیدم این آقا هم فکر کرد من ندیدم زود تند رفت برداشت و کیف را جمع کرد .  رفتم سراغ پاکت ها دیدم بله 6 تاش نیست 

خدایا شکرت

چه دلیلی داره روی اشتباه دیگران سرپوش گذاشتن

این آقا جرم مرتکب شده

انگار عادت کردیم به سکوت در برابر خطاکار و مجرم😐

عزیزم خیلی واضح بهش زنگ بزنید و بگید توی فیلم تصویر شما هست و انگار تعدادی از پاکتها مونده پیش شما

اینطوری میفهمه هر جایی نمیتونه این رفتار زشت رو داشته باشه، شاید به فکر درمان مشکلش بیوفته

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
تو تالار من از روی سن تمام کادوها را جمع کردم گذاشتم تو یه کیفی و گذاشتم صندوق امانات تالار و کلیدش ...

همونجا باید عکس العمل نشون میدادی الان دیگه اون پاکت ها رو هم دور ریخته و مدرکی نداری

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چه دلیلی داره روی اشتباه دیگران سرپوش گذاشتن این آقا جرم مرتکب شده انگار عادت کردیم به سکوت در برا ...

انکار کنه و دعوا راه بندازه چیه آخه طرف از خاندان شوهره 

خدایا شکرت