ما عروسی پسر عموی شوهرم دعوتیم یکی از دوستای مشترک ما و دامادم دعوتن عروسی های ما ۳. ۴ روز میشن که روز سوم روز اصلیه منم قراره برم ارایشگاه اینا حالا اون دوست مشترکه ۱ و نیم ساعت فاصلشونه با شهر ما حالا ما از فردا که یکشنبه اس دیگه عروسی شروع میشه تا چهارشنبه اونجاییم. اونا فقط سشنبه دعوتن تالار خانمش زنگ زده ما از فردا بیاییم بمونیم خونه شما،ما خودمون نیستیم از فردا اصرارم داره میاییم شوهرم گفته بریم چند روز بمونیم خونه شما. ب شوهرم گفتم خودت از سر بازشون کن برگشته مبگه من چی بگم بگو ما نیستیم کلید بدم بیایین خودتون بمونید اینو گفتم انگار خانمه بیشترم خوشش امد. مغزم داره میپوکه همش میگم کاش دستم میشکست اصلا جواب نمیدادم زنگ زد یعنی هرچی مستقیمو غیر مستقیم میگم نیایین شرایطشو ندارم انگار بجای مغز توسر زنش پشکله
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یه ساعت و نیم که چیزی نیست الان اگه تو تهران تالار اون ور شهر باشه 3ساعت ت وراهی که برسی خوب همون رو ...
بهش گفتم اره دیگه ما از یکشنبه نیستیم تا چهارشنبه. شماهم سشنبه تالار میایین دیگه باز دو دقه بعد برگشته میگه میاییم میخام فردا که زنگ زد داریم میاییم جوابشو ندم. بعدا میگم نبودیم درگیر بودم ندیدم جالبش اینه خواهرشوهرش و مادرشوهرش اینا دو خیابون پایین تر از ما میشن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم بگو تو ساختمان ما دارن کارهای اساسی ساختمان انجام میدن.خودمون هم نباید باشیم خونه.یا خونه همسایه ساس زده اونو می خوان سمپاشی کنن کسی نباید تو ساختمان باشه.تازه بهمون اطلاع دادن
پیام بده بگو سه شنبه بیاید بعدش باهم از عروسی میایم خونه ما شوهرم گفته که اینطوری بهتره خودمون هم با ...
اخه سشنبه ام اصلا نمیتونم قبول کنم شب بیام باید حموم اینا برم چون فرداشم ظهر ناهار اینا دعوتیم اتاقم نداریم باید تو هال بمونن حموم ماهم تو هاله چطوری پیش شوهرش با سر و وضع میکاپ شنیون بمونم
بهش گفتم اره دیگه ما از یکشنبه نیستیم تا چهارشنبه. شماهم سشنبه تالار میایین دیگه باز دو دقه بعد برگش ...
نه حتما جواب بده. مثلا اگه گفت یکشنبه میاییم بگو عه به سلامتی خب خوبه مادرشوهرت حتما خوشحال میشه دو سه روز پیشش باشبد😄
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
دیگه جوابشو نده تو عروسی هم دیدیش اگه گفت زنگ زدم جواب ندادی بگو شرمنده سرم شلوغ بود درگیر جشن و مرا ...
حالا کارت دعوتشون دست ماست اصلا با خانوادع دعوتی ننوشتن فقط شوهررو نوشتن 😑
اگه زنگ زدن دوباره الان جواب نده اگرم امدن تو شهر بگو نبستبم برن هتل والا ولی اگه توعروسیم دیدیشون بگو درگیر کارای عروسیم ک نیان خونت یا اصلا باهاشون تنها نشو ک بهت بگن ما میایم خونتون بعد عروسی برو توشلوغی خودت بزن ب اون راه
پس جواب نده وقتی مادر وخواهر شوهرش هستن. شما درگیر عروسی هستی وقت مهمون داری ندااری. اینجوری عروسی ه ...
اخه یکی دونفرم نیستن ۳ تا بچه قدو نیم قد من خودم الان با التماس مادرمو راضی کردم پسرمو یروز نگهداره کامل ب کارام برسم