2777
2789
عنوان

مهمون ناخونده رو چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 41 پست
از کارت دعوتشون یه عکس بگیر براشون بفرست..

خودشون میدونن فقط شوهره دعوته خانمه با پرویی تمام میگفت بیاد کادو بده ماهم میاییم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتی فقط شوهرت دعوته شما که دعوت نیستید؟ یه عکس از کارت بفرست

خودشون میدونن خودش گفت شوهرم دعوته. منتها کادو بده ماهم میاییم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خودشون میدونن فقط شوهره دعوته خانمه با پرویی تمام میگفت بیاد کادو بده ماهم میاییم

موقع حرف زدن بگو مهموناشون زیاده تالار ظرفیتش محدوده. عجب آدم بیشعوری هست. همون یا رک بهش بگو این هفته نیستیم هفته بعد بیاید خونمون. یا اصلا دیگه جواب تماسشو نده. این وقتی دعوت نیست اینجوری چتر میشه معلومه چطور آدمی هست

هیچوقت همچین آدماییو درک نکردم واقعا چطور روشون میشه برن اینهمه بمونن خونه یکی؟عزت نفس ندارن اصلا

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

موقع حرف زدن بگو مهموناشون زیاده تالار ظرفیتش محدوده. عجب آدم بیشعوری هست. همون یا رک بهش بگو این هف ...

بعد ۱ ساعت راهه یعنی مثلا یک ساعت چخبره ک باید دوسه روز قبل بیاد بمونه 😑من ک عروسی خودم بودعروسیم ی شهر دیگه تالار بود ی شهر دیگه بود همون روز عصر بلند شدم رفتم عردسیم ۳ ساعت توراه بودم با میکاپ شنیون بعد فکر کن ی مهمان اونم ن فامیل ی دوست یک ساعت راه رو میگه برم خونه یکی چتر بشم 

الان پیام بده، بگو فلانی جان، دیشب با شوهرم حرف زدیم سر اینکه  شما بیایید اینجا، نشد. اینجوری عروسی بهم نمیچسبه فکرم همه اش  تو خونه است که مهمونو گذاشتم. انشاالله بعدا بیایید در خدمت باشیم. ببخشید عزیزم، کاش ازم ناراحت نشی.