ما عروسی پسر عموی شوهرم دعوتیم یکی از دوستای مشترک ما و دامادم دعوتن عروسی های ما ۳. ۴ روز میشن که روز سوم روز اصلیه منم قراره برم ارایشگاه اینا حالا اون دوست مشترکه ۱ و نیم ساعت فاصلشونه با شهر ما حالا ما از فردا که یکشنبه اس دیگه عروسی شروع میشه تا چهارشنبه اونجاییم. اونا فقط سشنبه دعوتن تالار خانمش زنگ زده ما از فردا بیاییم بمونیم خونه شما،ما خودمون نیستیم از فردا اصرارم داره میاییم شوهرم گفته بریم چند روز بمونیم خونه شما. ب شوهرم گفتم خودت از سر بازشون کن برگشته مبگه من چی بگم بگو ما نیستیم کلید بدم بیایین خودتون بمونید اینو گفتم انگار خانمه بیشترم خوشش امد. مغزم داره میپوکه همش میگم کاش دستم میشکست اصلا جواب نمیدادم زنگ زد یعنی هرچی مستقیمو غیر مستقیم میگم نیایین شرایطشو ندارم انگار بجای مغز توسر زنش پشکله
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
خودشون میدونن فقط شوهره دعوته خانمه با پرویی تمام میگفت بیاد کادو بده ماهم میاییم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موقع حرف زدن بگو مهموناشون زیاده تالار ظرفیتش محدوده. عجب آدم بیشعوری هست. همون یا رک بهش بگو این هف ...
بعد ۱ ساعت راهه یعنی مثلا یک ساعت چخبره ک باید دوسه روز قبل بیاد بمونه 😑من ک عروسی خودم بودعروسیم ی شهر دیگه تالار بود ی شهر دیگه بود همون روز عصر بلند شدم رفتم عردسیم ۳ ساعت توراه بودم با میکاپ شنیون بعد فکر کن ی مهمان اونم ن فامیل ی دوست یک ساعت راه رو میگه برم خونه یکی چتر بشم
الان پیام بده، بگو فلانی جان، دیشب با شوهرم حرف زدیم سر اینکه شما بیایید اینجا، نشد. اینجوری عروسی بهم نمیچسبه فکرم همه اش تو خونه است که مهمونو گذاشتم. انشاالله بعدا بیایید در خدمت باشیم. ببخشید عزیزم، کاش ازم ناراحت نشی.