2777
2789
عنوان

اسکرین پیام منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 73 پست
جرات ندارم طر کنم تو گوشی روانمو میریزه بهمبعد خودش تا صبح سرش تو گوشیهگوشی من بدون رمز مرتب دست بچه ...

گمونم شکاکه خدا بهت صبر بده کاش حل شه این مشکلت خیلی داری اذیت میشی 🥲

وایییییی تو دقیقا خود خود منی منم هیچ کسو ندارم تا میام با مامانم حرف بزنم همیشه میگ من ک میدونم تقص ...

همچین حرفی نزن

خیانت خیلی بده

حتی منی که هنوز گردن نگرفته

دارم جون میدم

خدا خیر نده مادر شوهرمو 

گفتم بزار پسرت از سر کار بیاد بعد برو

با وجود برادر شوهرم که شوهرم کاری نمیکنه

ولی ول کرد رفت

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها رو چیکار کنمخودکشی کنم چی میشه یعنی بچه هام بزرگ نمیشن؟

عزیزم من چندین بار خودکشی کردم اینو بنداز بیرون از سرت بزرگترین گناه خود کشیه ک تو اون دنیا هیچ وقت عذابش تموم نمیشه

گمونم شکاکه خدا بهت صبر بده کاش حل شه این مشکلت خیلی داری اذیت میشی 🥲

خیلی کاش می مردم😪

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

عزیزم من چندین بار خودکشی کردم اینو بنداز بیرون از سرت بزرگترین گناه خود کشیه ک تو اون دنیا هیچ وقت ...

اون دنیا مگه هست

این دنیا دارم زجر میکشم خدا کمک نمیکنه

بعد این زندگی نکبتم تحمل نتونم کنم خدا اون دنیا هم میخواد عذابم بده؟

اوف اسکرین پیام شوهرت حالم بهم زد. جلو چشمم بود تیکه پارش میکردم

😭😭😭دعا کن دلم آروم بگیره

اسی مادرش بمیره میشه یسیر، نه یتیم

بچه ها من یتیم میشن

چون پدری که براشون نمیکنه خودم هم خرجشون میکنم هم مادرشونم

نچ مردن ن ان شاءالله یجوری دلت آروم شه

یعنی میرسه منم از ته دل خوشحال باشم؟

کاش پیشم بودی بغلت میکردم اسی😭 چقدر تو مث منی

خدا نکنه کسی مثل من باشه

ولی ای کاش ی دوستی داشتم😭

یعنی میرسه منم از ته دل خوشحال باشم؟

اره شک نکن سعی کن اهمیت ندی سخته ولی تمرکزت بزار رو بچه هات خودت چوبش میخوره شک نکن

یکی داشتیم طرف زن بچه هاش ول کرد رفت پی عشق حالش دوباره زن گرفت بعد چندسال زنش فوت شد بچه های اون زنه همه معتاد شدن مرده برگشت سمت بچه های ول کرده بود زمین گرده ی روزی تاوان میدن همه