2777
2789
عنوان

اسکرین پیام منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 73 پست
خدا نکنه کسی مثل من باشهولی ای کاش ی دوستی داشتم😭

باور کن از لحاظ تنهایی من مث توعم و حتی بدتر چون من خانوادم پشتم نیستن بخدا ی داداش و مامان بشدت عن دارم ک هیشکی نمیتونه اخلاقشان تحمل کنه تو هیچی از زندگیم نمیدونی اسی اگ بدونی باور کن ی لحظه دووم نمی اوردی🤕😭

اره شک نکن سعی کن اهمیت ندی سخته ولی تمرکزت بزار رو بچه هات خودت چوبش میخوره شک نکنیکی داشتیم طرف زن ...

من تاوان دادنشون رو نمیخوام 

همین الان حاضرم حلالش کنم

ولی جوونیم که داره از بین میره نجات پیدا کنه

دلم خوش باشع منم طعم خوشبختی رو بچشم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن از لحاظ تنهایی من مث توعم و حتی بدتر چون من خانوادم پشتم نیستن بخدا ی داداش و مامان بشدت عن ...

خدا هر دومون رو نجات بده عزیزم😭

کاش وقت ماهم برسه از ته دل بخندیم واز سر ذوق اشک بریزیم

خسته شدم از این همه استرس و ناراحتی واشک ریختن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

من تاوان دادنشون رو نمیخوام همین الان حاضرم حلالش کنمولی جوونیم که داره از بین میره نجات پیدا کنهدلم ...

کاش حمایت خانواده داشتی طلاق میگیرفتی نمیتونی خانوادت راضی کنی 

خودت پس انداز نداری بتونی بعدش زندگی بچرخونی یا وکیل بگیری مدرک جور کنی دادگاه ب نفعت باشه

کاش حمایت خانواده داشتی طلاق میگیرفتی نمیتونی خانوادت راضی کنی خودت پس انداز نداری بتونی بعدش زندگی ...

نه کسی پشتم نیست پولم ندارم

حالا بجز این تاپیک 

تریاک کشیدنشونو نجسی خوردنشونو دعوا دادگاهاشون و ....اینا هم هست و خیلی چیزای دیگه که میترسم اینجا بگم

چرا خودکشی کنی زنگ بزن اطلاعات بیان ببرنشون بهشم بگو قسم بخور بگو زن میزنم ببرنتون با اون هرزه ها بچه هات بفرست به بهانه ای سروگوش آب بدن به مادرشوهرت بگو کلید بهش نده وگرنه خودمو میکشم اگه مشکوک شدی بهش زنگ بزن بگو یا برگرد یا خودمو میکشم بلد نیستی شلوغش کنی

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

چرا خودکشی کنی زنگ بزن اطلاعات بیان ببرنشون بهشم بگو قسم بخور بگو زن میزنم ببرنتون با اون هرزه ها بچ ...

کار بنایی داریم مادر شوهرم نمی تونست کلید نده

بهش گفتم خوذدکشی کردم گفتم نرو تا وقتی پسرت برگرده 

عین خیالشون نیست

وقتی خانواده خودم براشون مهم نیست انتظاری از کسی ندارم

دوست شوهرمم خونه مجردی داره مرتب اونجان ولی نمیدونم چرا به وقتی این خونه خالی میشه اینقدر وجودم پر از استرس میشه

البته تو خونه خودمم کلید می داد دوستاش کم دستمال کثیف لباس زنونه و این چیزا رو کم ندیدم

بمیرم عزیزم برات دعا میکنم ان شاءالله حال دلت خوب شه

خدا عمر طولانی وباعزت بهت بده عزیزم خدا نکنه

مرسی که برام دعا کردی💔

نه کسی پشتم نیست پولم ندارمحالا بجز این تاپیک تریاک کشیدنشونو نجسی خوردنشونو دعوا دادگاهاشون و ....ا ...

دورت بگردم عزیز دلم انشالله ک تموم شه روزای سختمون فقط ازت میخام کاری نکنی یوقت باخودت قشنگم این دنیا اصلا ارزش نداره ک بخای آخرت تو خراب کنی

دورت بگردم عزیز دلم انشالله ک تموم شه روزای سختمون فقط ازت میخام کاری نکنی یوقت باخودت قشنگم این دنی ...

هیکلم دیگه توان درد کشیدنو نداره

مغزم ی لحظه از فکر وخیال واسترس خالی نمیشه

کار بنایی داریم مادر شوهرم نمی تونست کلید ندهبهش گفتم خوذدکشی کردم گفتم نرو تا وقتی پسرت برگرده عین ...

خاک تو سر مادرشوهرت کاش می‌تونستی جدا بشی هرزه گری اینقد علنی حال بهم زنه حداقل کاری کن کوفتش بشه 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

خاک تو سر مادرشوهرت کاش می‌تونستی جدا بشی هرزه گری اینقد علنی حال بهم زنه حداقل کاری کن کوفتش بشه

چیکار کنم

بحث کنم بچه هام خیلی اذیت میشن

یکی تو شهرمون مرتب بخاطر خونه مجردی و هرزه بازی ها شوهرش خود کشی کرد پسرش یتیم شدبعد اون روز شوهرش ی ...

بیچاره زنه بخاطر کی یا چی خودکشی کرد . شوهرش ظلم کرد خودشم ظلم میبینه گرفتارمیشه فلج میشه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم انشالله خدا دلتو اروم کنه .

به نظرم بورو پیش یه دعا نویس خوب هم دهنشو ببند هم دعا بگیر تا از زن و دختر متنفر بشه و بچسبه به زندگیش دیگه جز این کار کار دیگه ای به ذهنم نمیرسه .

قشنگ دعای قرانی بگیر دهنشو سرویس کن .

اصلا هم به فکر خودکشی نباش اون بچه های بدبختتو بی مامان نزار که این پدر براشون پدری نمیکنه دلشونو نسوزون اونا بچه هستن بهت احتیاج دارن خودکشی به خاطر یه مرد هرز.ه اشتباه کار خوبی نیست 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫