2777
2789
والا مال من رتبه اول بوودالبته میگفت تنها دختری بودی که باهام حرف نمیزدیبخاطر همین عاشقت شدم

اها ینی هرچی سنگین رنگین تر باشی ممکنه ازت خوششون بیاد؟

من تو جمع خیلی کم حرفم مخصوصا اگ جنس مخالف باشه ک کلن سرم پایینه

ورودی جدیدم و انشاالله از مهر میخام برم دانشگاه

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلو خانوادش چطور اومد پیشنهاد داد الان رابطتون چطوریه

همون جا به خانوادش گفته بوده اونام گفته بودن دختر خوبیه 

بعد خانوادش رفتن این نرفت بیرون منتظر من مونده بود وقت رفتن اومد جلو پیشنهاد داد

بد نیست رابطمون یکم مشکلات داریم 

چطور اشنا میشید با پارنترتون تو کجاها؟چطور اعتماد میکنید؟هدفتون از همون اول از دوستی ازدواجه؟پسر چطو ...

من خودم تو دانشگاه دوست شدم 

پسر خالم با زنش تو تعمیر گاه پسرخالم  🤨

اون یکی پسرخالم تو خیابون شماره داده بود 

به نظرم تو موقعیت های مختلف اعتماد کردن یا نکردن هم فرق میکنه مثلا من با شوهرم چند ترم همکلاسی بودیم به مرور صمیمی شدیم و ارتباط گرفتیم یه روز دعوتم کرد کافه منم پذیرفتم 

اما همین شوهرم تو خیابون بهم شماره میداد عمرا نگاش نمیکردم عمرا اعتمادم نمیکردم !! 

هدف هم معمولا یه هو شکل میگیره مثلا ما صرفا از هم خوشمون اومده بود یه هو دیدیم واقعا میتونیم باهم آینده داشته باشیم 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

من خودم تو دانشگاه دوست شدم پسر خالم با زنش تو تعمیر گاه پسرخالم 🤨اون یکی پسرخالم تو خیابون شماره ...

خب داری میگی اون یکی پسرخالت تو خیابون شماره داده بود ازدواج کرد پس چرا میگی شوهرت تو خیابون پیشنهاد میداد قبول نمیکردی خب شاید اونم میخواست ازدواج کنه

خب داری میگی اون یکی پسرخالت تو خیابون شماره داده بود ازدواج کرد پس چرا میگی شوهرت تو خیابون پیشنهاد ...

نظر منی که مخالف ازدواج سنتی هم هستم اینه که تو خیابون شوهر پیدا نمیشه 

اون دختره شانسش کشیده که پسرخالم گرفتتش خیلی زورش کرد واسطه فرستاد خالم رفت خواستگاری،  به نظرم حماقت کرده ، تازه ۱ سال از نامزدی نگذشته پسرخالم گفت دختره رو نمیخوام ۴ ماه ولش کرد رفت به زور خانواده ها برگشتن الان نامزدن رابطشون نمیدونم دیگه چه جوریه 

اما اگه مخالف ازدواج سنتی هستی نصیحتم به تو اینه 

۱ با هر کسی و هر جایی دوستی نکن 

۲ از روی سرگرمی صرفا بهش شماره بدم بحرفیم وقت بگذره دوستی نکن 

۳ با کسی دوست شو که یه مدت جلو چشت بوده مثلا محل کار ، آموزشگاه ، دانشگاه و ....

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

نظر منی که مخالف ازدواج سنتی هم هستم اینه که تو خیابون شوهر پیدا نمیشه اون دختره شانسش کشیده که پسرخ ...

ببین من خیلی موافق سنتی نیستم چون طرف صدجا میره خواستگاری،ولی تو رابطه های دوستیی که بخواد به ازدواج ختم بشه محیطی نمیرم که بخوام پیشنهاد بگیرم سرکارنمیرم محیط رشتمم دخترونه س کلاسم باشگاه میرم بازم اونجا پسری نبست اصلا پسریو سراغ ندارم که جلو چشمم باشه تو خیابون پیشنهاد داشتم ولی با فرض اینکه طرف دو قدم جلوتر شاید به یه دختردیگه پیشنهاد میده محل ندادم ولی خب فکرکه میکنم میبینم اگه اینم نه پس اصلا دیگه هیچ محیطی نیست ک بتونم کسیو ببینم

ببین من خیلی موافق سنتی نیستم چون طرف صدجا میره خواستگاری،ولی تو رابطه های دوستیی که بخواد به ازدواج ...

قسمته دیگه شاید در اینده شاغل شدی یا تو یه مهمونی طرف جلو خانوادش بهت پیشنهاد اشنایی داد و اعتماد کردی ، اما به قول خودت مطمئن باش هر پسری تو خیابون بیافته دنبالت فرداش تو همون خیابونم دنبال یکی دیگه میافته اصلا این رفتار تو بعضی پسرا یه نوع عادت و اعتیاد شده ! 

خیلی خیلی خیلی کم پیش میاد تو خیابون دوست شن و ازدواج کنند 

ایشالا کیس خوبی پیدا میکنی 🩷

یعنی اولین ارتباطتون اینجوری بود ک تو خیابون اتفاقی همو دیدید و همونجا تو یه آن شماره همو گرفتین؟شنا ...

نه خب... همون اول شماره همو نگرفتیم، ولی خب از همون اول خوشمون اومد از هم...

نه شناختی نداشتیم، محل کارشم اتفاقی پیدا کردم

آره عقدیم

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭