تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
تولد برادرم منو دیده بودند رفیق برادرم هستند بعد شدند دایی همسر برادرم
و پس از بیش از هشت سال تلاش از سمت ایشون چند ماهی هست ازدواج کردیم
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توی نی نی سایت همشون با پارتنشون ازدواج کردن بگین این پسرا رو از کجا پیدا میکنین خداوکیلی
اطراف من اکثرا اینطوری دوست شدن ازدواج کردن کسی سنتی ازدواج نکرده ، شهر کوچیک هستید ؟
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
نمیدونم واقعاخیلی یهویی تو خیابون همو دیدیم، بعد من محل کارشو فهمیدم و حدودا از همونجا رابطمون شروع ...
یعنی اولین ارتباطتون اینجوری بود ک تو خیابون اتفاقی همو دیدید و همونجا تو یه آن شماره همو گرفتین؟شناختب هم نداشتین؟نامزد یعنی عقد؟یا قبلش. خیلی سوال پرسیدم اگر دوست نداری جواب نده اخه خیلی شنیدم که میگن تو خیابون کسی که به شما پیشنهاد بده دو قدم جلوتر به کس دیگه پیشنهاد میده پیام شمارو که دیدم نحوه اشناییتون برام جالب بود
حتما به خاطر همین شهرتونه معمولا تو شهرای بزرگ دوستی ایجاد میشه شهرای کوچیک سنتی هستند و بیشتر خواستگاری ها از طرف معرف هست
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )