2777
2789
عنوان

حالم از خونمون بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 46 پست
خانواده هستین باهم صحبت کنین شوخی خنده ای چیزی شاید نرم تر بشن مراعاتت رو بکنناگه غذا هم نبود خودت د ...

نه بابا یه بار به مامانم گفتم آروم همسایه ها میشنون برگشت گفت به تو چه تو برا من بزرگتر نیستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا یه بار به مامانم گفتم آروم همسایه ها میشنون برگشت گفت به تو چه تو برا من بزرگتر نیستی

امکان نداره نتونی تعییر بدی سخته اما میشه  اگر اونا به فکر نیستن شما شروع کن میشه 

فکر کنم ناراحت هستن

قبل از ازدواجت یا قبل از اومدن به خونه بعد از پنج سال هم همین جور بودن؟

امکان نداره نتونی تعییر بدی سخته اما میشه اگر اونا به فکر نیستن شما شروع کن میشه

عزیزم الان ۵۰ ساله روال زندگیشون اینه،خیلی بهشون گفتم قبول ندارن تو خونه ما همه چی رو با صدای بلند جنگ و دعوا شروع میکنن،خواهر برادری اینجوری نیستیم ها ولی مامانم آره حتی بابامم کمتره،ولی مامانم غده فقط حرف خودشو قبول داره 

کلا خونه پدر و مادر همینه ، اولین جایی که انسان روح و روانش بهم میریزه همینجاست و بعد هم با ورود به اجتماع و برخورد با مردم بدترم میشه . یادمه هشت نه سالم بود روز جمعه بعد یک هفته مدرسه میخواستم یکم بخوابم ساعت ۷ یا ۸ صبح بود از خواب بیدار نشدم پدرم با لحاف و تشک منو بلد کرد انداخت تو باغچه . که چرا مثلا ساعت ۸ بیدار نشدم تکالیف انجام ندادم ، تازه تلویزیونم حق نداشتیم نگاه کنیم

نه بابا ناراحت نیستن

دیگه باید عادت کرده باشی پس

اگه بتونی یه مدت بری سر کار یا درس بخونی خودتو با یه چیزی سرگرم کنی آشپزی هم خودت انجام بده این جوری آرامش خودت بیشتره 

خب منم از متاهلی راضی ترم. اما نسل ما با نسل قبل فرق داره احساس میکنم فرهنگ ها بالارفتن رفته اون ز ...

من ۳۹ ساله م،مادرم معلم و پدرم کارمند و فوق لیسانس 

ولی خیلی سخت گیر بودن….

من ۳۹ ساله م،مادرم معلم و پدرم کارمند و فوق لیسانس ولی خیلی سخت گیر بودن….

عه هم سنیم که من ۲۰ روز دیگه میرم داخل ۳۹ 😄

پدر مادرم سخت گیر نبودن اما کم سواد بودن و مشکلات خودمونو داشتیم

تو خونه هایی که نماز و قرآن خونده نمیشه همینطوره البته باید سعی کنی آرام باشین اگه یه نفر اینطوری با ...

پس اسیای شرق و اروپا و امریکا و‌افریقا و استرالیا بدبختا چه زندگی زهر ماری ای دارن

تو خونه هایی که نماز و قرآن خونده نمیشه همینطوره البته باید سعی کنی آرام باشین اگه یه نفر اینطوری با ...

پس اسیای شرق و اروپا و امریکا و‌افریقا و استرالیا بدبختا چه زندگی زهر ماری ای دارن