مامانم از صبح ساعت ۵ بیدار میشه نه ملاحظه میکنه کی خوابه کی بیدار پا میشه مثلا خونه تمیز میکنه جارو میکشه انگار کارمنده بعدا نمیتونه بکشه،بابامم ۷ اینا بیدار میشه از صبح تا شب فقط بهم میپرن با داد و بیداد حرف میزنن مثلا بابام میگه صبحانه بده مامانم داد می نه به من چه خودت برو بخور یا مامانم نشسته تلویزیون نگا میکنه صداشو تا آخر میبره بالا،،،،کلا از نظر روحی که آرامش نداریم،ناهار یه روز هست یه روز نیست شامم که خدارو شکر کلا نداریم،تو اتاق تا میشینم با دوستم تلفنی حرف بزنم مامانم به بهونه های مختلف میاد اتاق ببینه مثلا من چی میگم یا عمدا میشینه تو اتاق با لوازم آرایش ور میره،دیگه واقعا حالم بهم میخوره دلم میخواد یه خونه اجاره کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امکان نداره نتونی تعییر بدی سخته اما میشه اگر اونا به فکر نیستن شما شروع کن میشه
عزیزم الان ۵۰ ساله روال زندگیشون اینه،خیلی بهشون گفتم قبول ندارن تو خونه ما همه چی رو با صدای بلند جنگ و دعوا شروع میکنن،خواهر برادری اینجوری نیستیم ها ولی مامانم آره حتی بابامم کمتره،ولی مامانم غده فقط حرف خودشو قبول داره
کلا خونه پدر و مادر همینه ، اولین جایی که انسان روح و روانش بهم میریزه همینجاست و بعد هم با ورود به اجتماع و برخورد با مردم بدترم میشه . یادمه هشت نه سالم بود روز جمعه بعد یک هفته مدرسه میخواستم یکم بخوابم ساعت ۷ یا ۸ صبح بود از خواب بیدار نشدم پدرم با لحاف و تشک منو بلد کرد انداخت تو باغچه . که چرا مثلا ساعت ۸ بیدار نشدم تکالیف انجام ندادم ، تازه تلویزیونم حق نداشتیم نگاه کنیم