2777
2789
عنوان

حالم از خونمون بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 46 پست
نه والا ۹۰ درصد که نیستن اما خب این مدلی هست

5 درصد بخاطر روی گل شما کم میکنم 85درصد خانواده های ایرانی 😅💔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانسیهبرای من متاهلی بهتر از مجردی هست

من تو متاهلی چون ۵ سال همسرم صبح می‌رفت شب میومد فقط تو تنهایی و آرامش بودم الان ۶ ماهه خونه بابامم بخاطر همین سخته برام کسی که ۵ سال تنها بود

شانسیهبرای من متاهلی بهتر از مجردی هست

خب منم از متاهلی راضی ترم.  اما نسل ما با نسل قبل فرق داره  احساس میکنم فرهنگ ها بالارفتن رفته اون زمان پدر مادرهامون بی سواد و کم سواد بودن اگر نقصی هم داشتن به خاطر اینها بود  الان بهتر شده احساس میکنم 

تو خونه هایی که نماز و قرآن خونده نمیشه همینطوره البته باید سعی کنی آرام باشین اگه یه نفر اینطوری با ...

چه ربطی داره خداوکیلی از کی تاحالا هرکی اهل نماز روزه قران باشه سلامت روانش تضمینه؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

باز خوبه اتاق داری ما چی اتاق نداشتیم توی حال پذیرایی می‌خوابیدیم یهو کله سر یه لامپ بالای سرمون روش ...

به خدا مام اونجوری بودیم الان چون همشون ازدواج کردن این اتاقو داریم فک کنم نیومده لحاف تشکو از زیرمون میکشیدن میگفتن خواب بسته دیگه🤣

من تو متاهلی چون ۵ سال همسرم صبح می‌رفت شب میومد فقط تو تنهایی و آرامش بودم الان ۶ ماهه خونه بابامم ...

جدا شدی؟

خب اگر جدا شدی نباید برمیگشتی خونه پدری،خونه اجاره کن

تو خونه هایی که نماز و قرآن خونده نمیشه همینطوره البته باید سعی کنی آرام باشین اگه یه نفر اینطوری با ...

والا هم نماز میخونن هم قرآن میخونن هم روزه میگیرن،چه ربطی داره

خب منم از متاهلی راضی ترم. اما نسل ما با نسل الان فرق داره احساس میکنم فرهنگ ها بالارفتن رفته اون ...

آفرین دقیقا به خدا من تو خونه خودم با همسرم اصلا اینجوری نبودیم

چه ربطی داره خداوکیلی از کی تاحالا هرکی اهل نماز روزه قران باشه سلامت روانش تضمینه؟

نگاه کن نگفتم صد درصده اما تاثیر داره 

بعدش گفتم آرامش و باید از خودمون شروع کنیم به همه سرایت میکنه تجربه کردم  من خودم هر وقت پرخاشگری کنم بد اخلاقی کنم بچه هامم بداخلاق میشن شوهرمم بداخلاقی میکنه  ولی برعکسش آرام باشم کل خانواده ارامن 

به خدا مام اونجوری بودیم الان چون همشون ازدواج کردن این اتاقو داریم فک کنم نیومده لحاف تشکو از زیرمو ...

وای وای نگو انقد بدم میومد یهو پتو رو از رو آدم میکشیدن اه احساس لختی میکردم انصافا روش تضمینی بود👌🏻😂

جدا شدی؟خب اگر جدا شدی نباید برمیگشتی خونه پدری،خونه اجاره کن

هنوز جدا نشدم کارمون تو دادگاه فعلا پرونده طلاق نداریم مهریه دارم که اونم هنوز تشکیل نشده،جهازمم خونه هست نیاوردم هنوز ۵ ماه به دادگاهی مونده،اگه تکلیفم مشخص شده که قطعا خونه میگیرم