مامانم از صبح ساعت ۵ بیدار میشه نه ملاحظه میکنه کی خوابه کی بیدار پا میشه مثلا خونه تمیز میکنه جارو میکشه انگار کارمنده بعدا نمیتونه بکشه،بابامم ۷ اینا بیدار میشه از صبح تا شب فقط بهم میپرن با داد و بیداد حرف میزنن مثلا بابام میگه صبحانه بده مامانم داد می نه به من چه خودت برو بخور یا مامانم نشسته تلویزیون نگا میکنه صداشو تا آخر میبره بالا،،،،کلا از نظر روحی که آرامش نداریم،ناهار یه روز هست یه روز نیست شامم که خدارو شکر کلا نداریم،تو اتاق تا میشینم با دوستم تلفنی حرف بزنم مامانم به بهونه های مختلف میاد اتاق ببینه مثلا من چی میگم یا عمدا میشینه تو اتاق با لوازم آرایش ور میره،دیگه واقعا حالم بهم میخوره دلم میخواد یه خونه اجاره کنم
خب منم از متاهلی راضی ترم. اما نسل ما با نسل قبل فرق داره احساس میکنم فرهنگ ها بالارفتن رفته اون زمان پدر مادرهامون بی سواد و کم سواد بودن اگر نقصی هم داشتن به خاطر اینها بود الان بهتر شده احساس میکنم
چه ربطی داره خداوکیلی از کی تاحالا هرکی اهل نماز روزه قران باشه سلامت روانش تضمینه؟
نگاه کن نگفتم صد درصده اما تاثیر داره
بعدش گفتم آرامش و باید از خودمون شروع کنیم به همه سرایت میکنه تجربه کردم من خودم هر وقت پرخاشگری کنم بد اخلاقی کنم بچه هامم بداخلاق میشن شوهرمم بداخلاقی میکنه ولی برعکسش آرام باشم کل خانواده ارامن
جدا شدی؟خب اگر جدا شدی نباید برمیگشتی خونه پدری،خونه اجاره کن
هنوز جدا نشدم کارمون تو دادگاه فعلا پرونده طلاق نداریم مهریه دارم که اونم هنوز تشکیل نشده،جهازمم خونه هست نیاوردم هنوز ۵ ماه به دادگاهی مونده،اگه تکلیفم مشخص شده که قطعا خونه میگیرم